Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η εποχή των Διδύμων στο ζώδιό σας

Προχωρήστε και σχεδιάστε αυτό το μεγάλο πάρτι!



Ήταν ένας μακρύς, παραγωγικός μήνας! Τα vibes της σεζόν του Ταύρου σας βοήθησαν να εστιάσετε στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Χρειαζόμαστε ενθουσιασμό και νεωτερισμό – το ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια είναι βαρετό! Για καλή μας τύχη, ο ήλιος εισέρχεται στον Δίδυμο στις 21 Μαΐου, ξεκινώντας την εποχή του Δίδυμου και μας ενθαρρύνει για περιπέτεια και να εξερευνήσουμε την εποχή του Καρκίνου ξεκινά στις 20 Ιουνίου. Ετοιμαστείτε για απογείωση Δίδυμοι, Ζυγοί κι Υδροχόοι, ενώ τα μεταβλητά σημάδια Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς θα έχουν ένα πιο έντονο διάστημα.

Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή. Ανεξάρτητα από το δικό σας ζωδιακό σημάδι, η εποχή των Δίδυμων είναι μια εποχή που βγαίνει η πνευματική σας πλευρά. Χρησιμοποιείτε τον εγκέφαλό σας, όχι την καρδιά σας, για να κάνετε τις περισσότερες αποφάσεις σας. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να στείλετε σημαντικά μηνύματα και να ξεκινήσετε ζωτικές συνομιλίες, επειδή τα συναισθήματά σας είναι λιγότερο πιθανό να μπερδευτούν με αυτό που σκέφτεστε και πώς προσπαθείτε να το πείτε.

Στον ρομαντισμό, οι συναισθηματικές συνδέσεις και η ύπαρξη μαξιλαριού με το ταίρι σας υποστηρίζονται λιγότερο τώρα. Η εποχή των Δίδυμων θέλει να συνδεθείτε με άλλους με πνευματικό τρόπο – επιλέγοντας τον εγκέφαλό τους, έχοντας βαθιές συνομιλίες και λαμβάνοντας ψυχική διέγερση, όχι σωματική ή συναισθηματική. Εισάγετε νέες ιδέες, απόψεις και POVs αυτή τη στιγμή. Προωθώντας τα συναισθήματά σας, τις προκαταλήψεις και τις προκαταλήψεις σας, μπορείτε να μάθετε πολλά σημαντικά για τον κόσμο γύρω σας και να κάνετε και μερικούς συναρπαστικούς νέους φίλους.

Η εποχή των Διδύμων είναι μια σπουδαία στιγμή για να μάθετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες συνδέσεις, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: είναι πιο δύσκολο να έρθετε σε επαφή με τη συναισθηματική σας πλευρά. Δεν είναι ότι είστε ξαφνικά κρύοι ή άκαρδοι – είστε απλά πιο «εγκεφαλικοί» αυτή τη στιγμή. Εάν αισθάνεστε κάποιο είδος τρόμου, μην προσπαθήσετε να το εκλογικεύσετε ή να αγνοήσετε τα συναισθήματά σας - να αισθανθείτε τα συναισθήματά σας, να τα αναγνωρίσετε και να προχωρήσετε. Και μην αγνοείτε τα συναισθήματα των άλλων, επίσης!

Αυτή η εποχή των Δίδυμων θέλει να είστε περισσότερο μαθητής της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να εγγραφείτε σε μια τάξη – αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα συναντήσετε νέους ανθρώπους, εμπειρίες και ιδέες. Είναι κάθε νέα εμπειρία να είναι εκπληκτική; Μάλλον όχι. Θα διατηρήσετε κάθε πληροφορία που μαθαίνετε αυτό το μήνα; Πιθανώς όχι. Αλλά αυτό είναι εντάξει! Τα κομμάτια που παίρνετε και ενσωματώνετε στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε αυτήν την εποχή των Δίδυμων ως ένα πιο έξυπνο, πιο στρογγυλεμένο άτομο. Καλά να περάσετε!

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας για την εποχή του Δίδυμου:

Κριός

Είστε εν κινήσει 24/7 αυτή τη στιγμή, αλλά όχι με κακό τρόπο! Δεν βιάζεστε σε επιπλέον ώρες ή τρέχετε γύρω από τη φροντίδα ενός εκατομμυρίου γνώσης. Είστε συνεχώς σε κίνηση επειδή το κοινωνικό σας ημερολόγιο είναι τόσο γεμάτο! Απολαύστε μεγάλη ποικιλία νέων προσώπων, πηγαίνοντας σε νέα μέρη και δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες ενώ βρίσκεστε σε αυτό!

Ταύρος

Μερικές από τις αξίες σας είναι λίγο, καλά, ξεπερασμένες. Όπως, ίσως να είστε 25χρονος που κινείται μέσα από τη ζωή με τις ίδιες απόψεις και ιδέες που είχατε ως 18 ετών. Το ζώδιό σας είναι διάσημο για τις ισχυρές, αδιάφορες πεποιθήσεις, αλλά αυτή είναι η ώρα να είστε λίγο λιγότερο πεισματάρης και να κάνετε κάποιες αλλαγές. Επικεντρωθείτε στη ζωή νέων, διαφορετικών, αυθεντικών αξιών. Η αλλαγή του κριτηρίου σας δεν σας βγάζει λάθος, σημαίνει απλώς ότι προσαρμόζετε την άποψή σας με βάση νέες πληροφορίες – και αυτό δεν είναι κακό.

Δίδυμοι

Χαρούμενα γενέθλια! Το προηγούμενο κεφάλαιο της ζωής σας έχει τελειώσει, ξεκινάει ένας νέος κύκλος και είναι η εποχή σας! Ορίστε ένα μεγάλο στόχο για τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα, είτε πρόκειται για επαγγελματικό, προσωπικό, προσανατολισμένο στις σχέσεις, κλπ. Αυτή είναι η ώρα να ξεκινήσετε την αλλαγή και τη νεότητα που θέλετε στη ζωή σας. Ό, τι κι αν ξεκινήσετε τώρα είναι εγγυημένο ότι έχει μακροπρόθεσμη σημασία!

Καρκίνος

Έχετε πολύ και σημαντικό χρόνος τώρα, Καρκίνοι. Μπορεί να αισθάνεστε μοναχικοί, αόρατοι, ή να αγνοήσετε, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να ανησυχείτε για τους άλλους - αυτός ο μήνας είναι να εστιάσετε σε εσάς. Υπάρχουν πολλά υπολείμματα στη θέση σας και αν είναι ένας πρώην, ένας μακροπρόθεσμος φίλος που δεν είναι τόσο μεγάλος, ένα ελλιπές έργο ή μια παλιά δουλειά, σας παροτρύνει η εποχή να το αντιμετωπίσετε. Η εποχή του καρκίνου αρχίζει σε ένα μήνα! Βγάλτε τα σκουπίδια έξω τώρα, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από την νεότητα που θα έρθει σύντομα.

Λέων

Τόνοι και τόνοι νέων φίλων έρχονται σύντομα! Η εποχή των Δίδυμων είναι κοινωνική για κάθε σημάδι, αλλά είναι ιδιαίτερα κοινωνική για εσάς. Η ζώνη του γραφήματος σας που σχετίζεται με τις φιλίες και τους κοινωνικούς κύκλους φωτίζεται αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό ξοδεύετε το χρόνο με την ομάδα σας και συναντάτε πολλά φιλικά νέα πρόσωπα εν τω μεταξύ. Περάστε τέλεια!

Παρθένος

Η πίεση όλο μεγαλώνει, Παρθένοι. Οι διαχειριστές, οι ηγέτες και τα στοιχεία της αρχής σας παρακολουθούν στενά στη δουλειά σας, οπότε είναι σημαντικό να κάνετε το απόλυτο καλύτερο σας. Αυτή είναι η εποχή της προσπάθειας, η επίτευξη των στόχων σας και στη συνέχεια η ρύθμιση. Ακόμη και πιο ψηλοί στόχοι για το μέλλον σας. Κάντε μια καλή δουλειά αυτό το μήνα, και ένα μπόνους, μια αύξηση, ή ίσως ακόμη και μια προσφορά μπορεί να έρθει στον δρόμο σας.

Ζυγός

Αυτός ο μήνας αφορά την περιπέτεια. Εάν μπορείτε, πηγαίνετε σε ένα ταξίδι κάπου. Εάν αυτό δεν είναι μια πιθανότητα, εγγραφείτε σε μια δραστηριότητα, ή απλά δείτε ένα νέο μπαρ/καφέ/πάρκο/μουσείο/κλπ. Βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω και συναντήστε ολοκαίνουργια άτομα σε ολοκαίνουργια μέρη! Πάρτε τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο και ζήστε νέες εμπειρίες! Πάρτε λίγο χρόνο για να εισαγάγετε μια μικρή ποικιλία στη ζωή σας, όπου μπορείτε. Η προοπτική σας θα επεκταθεί, θα αναπτύξετε μια μεγαλύτερη αίσθηση του κόσμου γύρω σας και θα τελειώσετε τον μήνα ως μια πιο στρογγυλεμένη έκδοση του εαυτού σας.

Σκορπιός

Πηγαίνετε βαθιά τώρα. Όλη αυτή η περίεργη, πρόθυμη-να -e-explore Gemini Energy κατευθύνεται προς τα μέσα για σας, πράγμα που σημαίνει ότι μαθαίνετε πολλά για τον εαυτό σας. Αυτό πιθανότατα θα είναι μια ήσυχη στιγμή για εσάς – όλοι οι άλλοι θέλουν να γνωρίσουν άλλους κατά τη διάρκεια της σεζόν των Δίδυμων, αλλά γνωρίζετε τον εαυτό σας. Πηγαίνετε πίσω, ανασύροντας τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα από λίγο πριν. Μπορεί να μην είναι ένας τόνος διασκέδασης, αλλά είναι απαραίτητο έργο που μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις αποσκευές, να υπολογίσετε τα συναισθήματά σας και να καταλάβετε τον εαυτό σας σε ένα βαθύτερο, πιο σημαντικό επίπεδο.

Τοξότης

Ούτε εσείς ούτε οι Δίδυμοι είστε γνωστοί που θέλουν να εγκατασταθούν με κανέναν, αλλά η δέσμευση αισθάνεται ευκολότερη για εσάς τώρα. Για τον επόμενο μήνα, μπορείτε να σταθεροποιήσετε και να ενισχύσετε πολλές από τις σχέσεις σας, επειδή αυτή η διαμετακόμιση συμβαίνει να ενεργοποιεί τη ζώνη των σχέσεων του χάρτη σας. Η εποχή των Δίδυμων είναι η περίοδος προετοιμασίας, μπορείτε να κάνετε νέους φίλους, να ξεκινήσετε ισχυρές επιχειρηματικές συνεργασίες και να μετατρέψετε έναν φίλο στο bestie σας.

Αιγόκερως

Η εποχή των Δίδυμων μπορεί να είναι λίγο εξαντλητική για εσάς. Είστε ένα πραγματικό busybody, και αυτός ο επόμενος μήνας υπογραμμίζει πόσο σκληρά φέρεστε στον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να εξορθολογήσετε το πρόγραμμά σας, να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες και να βρείτε τρόπους για να είστε παραγωγικοί χωρίς να πληγώσετε τον εαυτό σας. Κλείστε στον εαυτό σας ένα μασάζ ή έχετε μια μέρα σπα στο σπίτι ως ανταμοιβή. Αξίζετε ένα διάλειμμα και μια μικρή περιποίηση. Επίσης - αυτή είναι μια εποχή όπου τα συμπτώματα των υποκείμενων προβλημάτων υγείας είναι πιο εμφανή. Εάν δεν αισθάνεστε υπέροχα, κάντε ένα check up.

Υδροχόος

Ο ήλιος στους Διδύμους ενεργοποιεί το 5ο σπίτι του γραφήματος, το οποίο διέπει τον ρομαντισμό, το φύλο, τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση. Αυτόν τον μήνα είναι όλα σχετικά με την αγάπη των άλλων, αφήνοντας τους άλλους να σας αγαπούν, να είστε ο γνήσιος εαυτός σας και να λάμπετε φωτεινά σαν ένα αστέρι. Το να είσαι γνήσιος είναι το κλειδί για να είσαι σίγουρος, και η εμπιστοσύνη είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχεις. Μην μένετε πίσω, αφήστε τη σημαία σας να πετάξει και να εκφράστε ειλικρινά τις σκέψεις σας αυτό το μήνα.

Ιχθύς

Το 4ο σπίτι του γραφήματος, το οποίο διέπει το σπίτι, την οικογένεια και τις εγχώριες υποθέσεις σας, ανάβει τώρα. Μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από τα κοινωνικά δίδακτρα των Δίδυμων, φιλοξενώντας πάρτι δείπνου, προσκαλώντας τους ανθρώπους και έχοντας μερικές συνεδρίες Netflix και Chill, αλλά θέλετε κυρίως να μείνετε στο σπίτι. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να συνδεθείτε με τους συγκάτοικους ή τα μέλη της οικογένειάς σας και μια ακόμη καλύτερη στιγμή για την εισαγωγή ορισμένων νέων επίπλων ή διακοσμήσεων στο σπίτι σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral