Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τα ονόματα των νικητών για το φεστιβάλ Bob Τheatre

Δες ποιοί είναι οι τυχεροί που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ!



Το Bob Theatre Festival, στη δέκατη διοργάνωσή του, εντάσσεται στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και το γιορτάζει με μία μεγάλη, νεανική θεατρική γιορτή. 

Pixel

Συγχαρητήρια! Είσαστε οι πέντε τυχεροί που κερδίζουν τις διπλές προσκλήσεις για το Bob theatre festival:

Κέλλυ     Νικολάου               (για το scratch night/ α' προκριματικός 22/5 στις 19.00)
Μιλτιάδης  Χρύσανθος       (για το scratch night/ α' προκριματικός 22/5 στις 19.00)
                
Γιάννης    Ζερβάς                 (για το ΣεξΛεξικόν 22/5 στις 21.30)
            
                
Ανδρόνικος    Δρόσος         (για τα Όνειρα του Αϊνσταιν 24/5 στις 19.30)
Εύα    Καρποδίνη                 (για τα Όνειρα του Αϊνσταιν 24/5 στις 19.30)

Pixel


Λίγα λόγια για το φεστιβάλ:               
Με άξονα το καλό θέατρο νέων ταλαντούχων δημιουργών, οι ομάδες AbOvo και 4Frontal σχεδίασαν και φέτος το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης του Bob Theatre Festival, το οποίο χωρίζεται στις εξής θεματικές ενότητες: 

Παραστάσεις που ξεχώρισαν: οι θεατές του Bob θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν ό,τι καλύτερο και πιο φρέσκο παίχτηκε στις αθηναϊκές σκηνές τη σαιζόν που πέρασε! Φέτος, και για πρώτη φορά, τέσσερις ομάδες   που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό Scratch Night 2016, επιστρέφουν με τις ολοκληρωμένες παραστάσεις τους μετά από μια επιτυχημένη θεατρική περίοδο!

 Αναβιώσεις: δύο παραστάσεις παλαιότερων ετών, που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και απέκτησαν φανατικό κοινό, αναβιώνουν ειδικά για το φετινό Bob Theatre Festival: «Ο Μουνής» των 4Frontal και το «Μπιλ και Λου» του Δημήτρη Μπογδάνου ξαναπαίζονται και σας δίνουν την ευκαιρία να τις ξαναδείτε!

 Ειδική παράσταση… κωμωδίας: από το Φεστιβάλ μας δεν θα μπορούσε να λείψει η κωμωδία έστω και σε ειδική συνθήκη! Έτσι, η ιντερνετική εκπομπή Big Talk του netwix.gr έρχεται στο Bob Theatre Festival για ένα ξεχωριστό, ζωντανό και φεστιβαλικό επεισόδιο.

 Διαγωνισμός νέων δημιουργών Scratch Night 2017: ο διαγωνισμός που έχει γίνει θεσμός, διεξάγεται πιο μεγάλος από ποτέ: 27 ομάδες νέων δημιουργών διεκδικούν την ψήφο σας, κάνοντας ένα δεκαπεντάλεπτο scratch… παράσταση! Η ομάδα που θα διακριθεί, κερδίζει σεμινάριο παραγωγής και δραματουργίας από τη Διοργάνωση του Bob, καθώς επίσης και το οικονομικό έπαθλο των 1.000 €, με την ευγενική χορηγία του μηλίτη Strongbow, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σεμινάρια σε συνεργασία με το Τμήμα Εκαιδευτικών Προγραμμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών: για να μπορούμε να έχουμε το Φεστιβάλ που πραγματικά θέλουμε

Πάρτυ/ Εκπλήξεις: πάρτυ έναρξης και λήξης, μουσική βραδιά με τη Μάρθα Φριντζήλα και τον Παναγιώτη Τσεβά αλλά και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν στο χώρο της Πειραιώς 260: γιατί το Bob Theatre Festival δεν είναι απλά ένα φεστιβάλ θεάτρου: είναι μία εμπειρία που θες να έχεις και να ξαναέχεις!

bob_keimeno6.jpg

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Bob Theatre Festival ξεχωρίζει ως τιμώμενο πρόσωπο, έναν νέο δημιουργό που έχει βάλει τη δική του πινελιά στο ελληνικό, νεανικό θέατρο. Για το 2017, το πρόσωπο αυτό είναι ο Γιάννης Καλαβριανός. 

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, από την ώρα έναρξης του Φεστιβάλ μέχρι… αργά το βράδυ, το θέατρο γίνεται γιορτή: με δυνατές παραστάσεις, ωραία μουσική, θεατρικά gossip, υπέροχα πάρτυ και κυρίως… άπλετη θετική ενέργεια και χαρά! Δράστηριος και… απολαυστικός «συνένοχός» μας σε αυτή τη γιορτή, είναι –για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά- ο μηλίτης STRONGBOW που στηρίζει ενεργά το BOB THEATRE FESTIVAL 2017 και υπόσχεται να μας χαρίσει μία ιδιαίτερη γεύση στις μέρες και… νύχτες μας!

Για 10 χρόνια, το Bob Theatre Festival κάνει τον Μάιο να μυρίζει θέατρο, έμπνευση, δημιουργία και… φρέσκο αίμα! Μπορεί φέτος να μην είμαστε πιστοί στο ραντεβού της πρώτης εβδομάδας του Μαΐου, σας υποσχόμαστε όμως ότι και αυτό το Φεστιβάλ θα είναι το meeting point της Άνοιξης! Και σας περιμένουμε με χαρά! 
Θα σας ξαναδούμε στο Bob, λοιπόν! 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου