Christmas Magic - Festival Χριστούγεννα στο Λας Βέγκας! Στο Christmas Theater - AllYou.gr

Search

 

Christmas Magic - Festival Χριστούγεννα στο Λας Βέγκας! Στο Christmas Theater

Αλλαγή ημερομηνίας! Για τους νικητές που κέρδισαν για την παράσταση της Παρασκευής 4/01/2019, οι προσκλήσεις τους μετατέθηκαν και ισχύουν για την παράσταση της Κυριακής 6/1 στην παράσταση των 12.00.

03 Ιανουαρίου 2019
Συντάκτης : Ζέτα Κλαπαδάκη

ΟΙ καλύτερoi και πολυβραβευμένοι μάγοι  του Λας Βέγκας έρχονται στην Αθήνα για να μας εντυπωσιάσουν!

Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου.
Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα.
Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα!

Zήσε τη μαγεία στο Christmas Theater , στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου

Ο συγγραφέας Κρίστοφερ Μουρ έχει πει πως «Τα παιδιά μπορούν να δουν την μαγεία γιατί την αναζητούν..»
Αφήστε το παιδί που είναι μέσα σας να αναζητήσει και πάλι την μαγεία. Η νέα χρονιά φέρνει αστερόσκονη και μαγεία στο Christmas Theater. Η χρονιά θα ξεκινήσει με τους πιο εντυπωσιακούς μάγους του Λας Βέγκας, της πρωτεύουσας των μάγων. Όλοι τους έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα. Μάγοι που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής. παγκόσμια αναγνώριση. Προκαλεί έκπληξη σε κάθε είδους κοινό σε όλο τον κόσμο με την δυνατότητα του να κάνει σχεδόν κάθε αντικείμενο να πετάει! Τα απλά αντικείμενα μετατρέπονται σε αληθινά θαύματα στα χέρια του. Έχει βραβευτεί σε μεγάλα φεστιβάλ μαγείας σε όλο τον κόσμο όπως το Merlin και έχει κερδίσει το σπουδαίο Milbourne Christopher Award, το βραβείο που έχει το όνομα του σημαντικότερου και ιστορικού προέδρου της Παγκόσμιας Ακαδημίας Μάγων.
•    Οι ιλούσιονιστς Κάιλυ και Μίστι Νάιτ που έρχονται κατευθείαν από το Magic Castle του Χόλυγουντ,
•    Ο μάγος Στιούαρτ Μακ Ντόναλντ που θα παρουσιάσει το εντυπωσιακό νούμερο με τον μαγικό καθρέφτη του
•    Ο σύγχρονος διάσημος μάγος των cd’s Χουάν Σεο Χιούι που γεννήθηκε στην Κίνα αλλά ζει πλέον μόνιμα στο Λας Βέγκας στο οποίο μετακόμισε όταν κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διάσημων μάγων, του μοναδικού διδύμου Siegfried and Roy.
..Οι μοναδικοί μάγοι Μάρκ και Πίνκι που μας έρχονται από το Λας Βέγκας αλλά γεννήθηκαν στην Μαλαισία. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει κερδίσει το βραβείο Γκίνες για τις πιο πολλές αλλαγές ρούχων σε ένα λεπτό. Συγκεκριμένα
•    Ο διάσημος μάγος Μαρκ Λοσάντερ που την αξία του αναγνώρισε και ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ όταν τον παρουσίασε σε σειρά ντοκιμαντέρ ως τον «δάσκαλο μάγο των αιωρήσεω».
•    Ο διάσημος κωμικός μάγος Ντέιβιντ Μπαρλέτ. Είναι ο μάγος που μπορεί να είναι μόνος του στη σκηνή αλλά να νομίζεις ότι παίζει μπροστά σου ένας πολυάριθμος θίασος.
•    Και ο δικός μας Γιώργος. Ένας Έλληνας που διαπρέπει σε όλα τα μεγάλα show μαγείας σε όλο τον κόσμο. Ανήκει στους πιο επιτυχημένους µάγους διεθνώς.

H νέα χρονιά έρχεται με αστερόσκονη και μαγεία. Αφήστε εφτά από τους καλύτερους μάγους του Λας Βέγκας να εξαφανίσουν την κακή διάθεση που κυκλοφορεί στην πόλη και να μας γεμίσουν γέλιο και θετική ενέργεια.

CHRISTMAS MAGIC FESTIVAL
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 20.00

CHRISTMAS THEATER
ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών της διοργάνωσης, οι προσκλήσεις για την Παρασκευή 4/01 μεταφέρονται για την Κυριακή 6/01 στις 12:00.

Τα ονόματα των νικητών των οποίων μεταφέρονται οι προσκλήσεις είναι:

Κυριακή 6/01 στις 12:00
Γεωργίας    Ζαχαράκη
Μανουέλλα    Παυλιδου
Μιχάλης     ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
Αλέξια    Παυλίδου
ΕΙΡΗΝΗ    ΜΠΛΙΝΤΖΙΟΥ

 

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!