Ένα βιβλίο για τις διακοπές σου. - AllYou.gr

Search

 

Ένα βιβλίο για τις διακοπές σου.

Μάθε αν είσαι ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν "Το μέλι Το θαλασσινό" της Μαίρης Κόντζογλου.

13 Ιουλίου 2019
Συντάκτης : Ζέτα Κλαπαδάκη

Ηρωίδα στο "Μέλι το θαλασσινό", στο βιβλίο του διαγωνισμού μας αυτής της εβδομάδας, είναι  η δεκάχρονη Δήμητρα που, στα χρόνια της χούντας, μαζί µε τον δίδυμο αδελφό και τους γονείς της περνάνε τις διακοπές του Πάσχα στο σπίτι των παππούδων τους στο χωριό.
Μια σειρά από απρόβλεπτα γεγονότα θα διαταράξει τη φαινομενική γαλήνη της καθωσπρέπει οικογένειας για την οποία τα ενήλικα µέλη είναι ιδιαίτερα περήφανα.
Ένας τραγικός θάνατος, η επιβεβλημένη αναβολή του πολυαναμενόμενου γάμου, η εμφάνιση ενός άγνωστου μέχρι εκείνη τη στιγμή µέλους της οικογένειας και το καλά κρυμμένο μυστικό που

To βιβλίο της Μαίρης Κόντζογλου είναι ένα τρυφερό μυθιστόρημα για την αξία της ελευθερίας, µια αλληγορία για µια σκοτεινή εποχή, αλλά και ένα ταξίδι στην αθωότητα της παιδικής ηλικίας, τότε που µόνο η Αγάπη έχει σημασία…


Η Μαίρη Κόντζογλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήµες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει εργασθεί σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες, µε αντικείμενο πάντα την Επικοινωνία.

Τα ονόματα των τυχερών είναι:

Λενα    Αντζηλετου
ΣΟΦΙΑ    ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

 

 

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!