Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

"Burnout" Πώς θα βγείτε από τον κύκλο του στρες

Δύο αντίτυπα του βιβλίου των Emily & Amelia Nagoski, σε περιμένουν. Μάθε αν κέρδισες ένα από αυτά!


Ζέτα Κλαπαδάκη

Ένα ρηξικέλευθο βιβλίο που εξετάζει το στρες ως έμφυλη εμπειρία. Οι δυο συγγραφείς περιγράφουν τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στις μέρες μας –και ποιες είναι οι σημαντικότερες δυσκολίες– και εξηγούν γιατί οι γυναίκες βιώνουν την εξουθένωση, δηλαδή το burnout, διαφορετικά από τους άντρες.

Χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη βιβλιογραφία, η Emily και η Amelia Nagoski δεν καταγράφουν απλώς τα προβλήματα, αλλά δίνουν πολύ πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις, εύληπτες και επιστημονικές, για να ελαχιστοποιήσουν οι γυναίκες το στρες, να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους και να ζήσουν μια πιο χαρούμενη ζωή.

Aπόσπασμα από το βιβλίο: "Πώς γίνεται να είμαστε φορτωμένες µε ένα σωρό υποχρεώσεις και να νιώθουμε εξουθενωμένες, ενώ την ίδια ώρα να ανησυχούμε πως δεν κάνουμε αρκετά; Πώς μπορούμε να αγαπάμε το σώμα µας όταν όλα γύρω µας μας υποβάλλουν την ιδέα ότι είμαστε ανεπαρκείς; Και πώς να βγούμε μπροστά στον επαγγελματικό στίβο, όταν ήδη δίνουμε το 110% και δεν µας αναγνωρίζεται; Πώς να ζήσουμε ως χαρούμενα και υγιή άτομα σε έναν κόσμο που συνεχώς µας λέει πως παραείμαστε στρουμπουλές, απαιτητικές, θορυβώδεις και εγωίστριες;"

Η Emily Nagoski είναι η βραβευμένη συγγραφέας του μπεστ σέλερ Come As You Are: the surprising new science that will transform your sex life με σπουδές στη συμπεριφορά υγείας, τη σεξουαλικότητα και τη συμβουλευτική. Εργάζεται στον τομέα της σεξουαλικής αγωγής επί είκοσι χρόνια.

Η Amelia Nagoski είναι μαέστρος και διδάσκει μουσική.

Μετάφραση: Καλλιόπη Εμμανουηλίδου

Τα ονόματα των νικητών είναι:

 

 Burnout
Ηλιοπούλου Γεωργία
Καραντάνης Δημήτρης

Το Post του διαγωνισμού μας θα το βρεις εδω

*Παρακαλούμε πολύ οι νικητές να στείλουν στο messenger της σελίδας μας στο facebook στοιχεία επικοινωνίας για να ενημερώσουμε για την παραλαβή του δώρου.

Οι νικητές θα κληρωθούν και από τις δύο πλατφόρμες.

Για να μην χάνεις κανένα διαγωνισμό, ψάξε και βρες τους διαγωνισμούς του Allyou.gr πληκτρολογώντας στην αναζητήση του Facebook: #diagonismoiallyou.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30