Skip to main content

Με αρώματα της νότιας Γαλλίας, αυτό το πιάτο θα σας χορτάσει απολαυστικά και υγιεινά

Ψάρι φούρνου με ψητές πατάτες & μανιτάρια
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Pasta Primavera – τα ζυμαρικά της άνοιξης

Ένα μικρό νόστιμο έργο τέχνης σο πιάτο σου
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Freeze! Το νέο παγωμένο ποτό λέγεται γρανίτα σανγκρία

Η πιο παγωμένη απόλαυση φέρνει το καλοκαίρι πιο κοντά
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Βαμμένα αυγά με τα υλικά της φύσης

Αξιοποίησε τη δύναμη της φύσης κι απόλαυσε τη διαδικασία και το αποτέλεσμα
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Πώς να φτιάξετε σπιτικά σοκολατένια αβγά και πασχαλινά λαγουδάκια

Οι πιο λαχταριστές πασχαλινές γλυκιές απολαύσεις
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Μπαίνουμε σε πασχαλινή διάθεση με ιδέες για υπέροχα αβγά!

Συνδύασε το έθιμο και την παράδοση με την έκφραση της καλλιτεχνικής σου φύσης
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα – φτιάχνοντας λαζαράκια

Με μια παραδοσιακή συνταγή για να τιμήσουμε το έθιμο
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Φράουλες με σοκολάτα, εύκολες κι απολαυστικές

Ένα σπιτικό κέρασμα που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση της σοκολάτας με τα οφέλη της φράουλας
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

4 smoothies που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς το σάκχαρο στο αίμα

Εάν δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, η διατροφή σας παίζει τεράστιο ρόλο στην πρόληψη των αιχμών και των πτώσεων.
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Κρεμώδες κοτόπουλο φούρνου με αγκινάρες και μανιτάρια

Ένα γεύμα χορταστικό, ισορροπημένο και γευστικό που συνδυάζει υπέροχες υφές και αρώματα
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Ομελέτα με σπαράγγια και κρεμμύδι με κομμάτια πίτας τορτίγια

Ποιος είπε ότι οι ομελέτες είναι μόνο για πρωινό; Αυτό το χορτοφαγικό γεύμα είναι αρκετά πλούσιο για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό! 
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Το νέο gourmet hot spot της Αθήνας είναι το ολοκαίνουργιο Mayan

Save the dates: Τα πιο συναρπαστικά γαστρονομικά events έρχονται στο Mayan από 30 Μαρτίου
Γράφτηκε Από Τον/Την Αγγελική Λάλου

Εγγραφείτε στο newsletter μας: