Εκπτώσεις έως 70% στο RIVER WEST

Τέλεις τιμές και fashion stage με δημιουργικά εργαστήρια. Bonus, ομαδικά παιχνίδια για τους μικρούς fashionistas.

Από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου το RIVER WEST υποδέχεται τον καινούργιο χρόνο με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%! Ταυτόχρονα, θα λειτουργεί τον Ιανουάριο fashion stage για τους μικρούς φίλους του εμπορικού κέντρου, με δημιουργικά εργαστήρια και ομαδικά παιχνίδια που θα τους ενθουσιάσουν!

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του RIVER WEST θα βρουν γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και παπούτσια, είδη σπιτιού, καλλυντικά και αξεσουάρ σε τιμές έως και 70% κάτω του αρχικού κόστους, για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να συμπληρώσουν τις συλλογές τους με είδη που θα βρουν σε μοναδικές τιμές!

Επειδή όμως το RIVER WEST φροντίζει πάντα και για τη διασκέδαση των μικρών του φίλων, από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου, το επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου θα διαμορφωθεί  ειδικά ώστε να μοιάζει με οίκο υψηλής ραπτικής. Εκεί, τις καθημερινές από τις 18:00 έως τις 21:00, όλα τα Σάββατα -και την Κυριακή 15/1/2017- από τις 12:00 έως τις 18:00, θα φιλοξενηθούν δεκάδες δημιουργικά εργαστήρια και δραστηριότητες για τα παιδιά, με κατασκευές, παιχνίδια, καθρέφτες, πατρόν, ρούχα και διακοσμητικά, αλλά και χαλί πασαρέλας, όπως ταιριάζει σε έναν οίκο υψηλής ραπτικής.

Εκεί οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να σχεδιάσουν τα ρούχα που ονειρεύονται αλλά και να κατασκευάσουν με τα πιο ευφάνταστα χρώματα και υλικά περιοδικά μόδας πορτοφόλια, τσαντάκια, κοσμήματα και αξεσουάρ. Ταυτόχρονα, δεκάδες παιχνίδια βγαλμένα από τον κόσμο της μόδας θα απασχολούν διασκεδαστικά τα παιδιά, όπως σκυταλοδρομίες ντυσίματος, πλυντήριο και μπουγάδες, μαθήματα ισορροπίας με βιβλία και φυσικά περπάτημα στην πασαρέλα με φωτορυθμικά και μουσική.

Τέλος, το θεατρικό παιχνίδι «Τα Καινούργια Ρούχα του Αυτοκράτορα», βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, θα συμπληρώσει τις ενέργειες με τρόπο ψυχαγωγικό και διαδραστικό. Συγκεκριμένα, τo Σάββατo 14, 21 & 28/1/2017, από τις 12:00 έως τις 15:00, μέσα από το θεατρικό δρώμενο, τα παιδιά θα βιώσουν το παραμύθι, παίρνοντας ρόλους και ενσαρκώνοντας χαρακτήρες του παραμυθιού!

Έτσι, ο καινούργιος χρόνος ξεκινάει με δυνατές εκπτώσεις και παιχνίδι για τους επισκέπτες του RIVER WEST.

Γιατί οι χειμερινές εκπτώσεις είναι για όλους!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares