Η Mastercard και η Emirates σε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Κλείστε τα εισιτήριά σας με Mastercard για οποιονδήποτε* προορισμό της Emirates και κερδίστε έως και 15% έκπτωση.

Η Mastercard συνεργάζεται με την Emirates και σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέις σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας έκπτωση στα εισιτήριά σου.

Κλείσε τα εισιτήριά σου με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard® (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) για οποιονδήποτε προορισμό* της Emirates, από τις 16 Ιανουαρίου έως και τις 16 Φεβρουαρίου, στο www.emirates.com/gr/mastercard, για ταξίδια από 16 Ιανουαρίου έως και 30 Ιουνίου, και κέρδισε 15% έκπτωση στους ετήσιους ναύλους και 10% έκπτωση στους ναύλους προσφοράς, στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

Πλέον, για να απολαύσεις το επόμενο ταξίδι σου με την Emirates ακόμα περισσότερο, θα χρειαστείς μόνο τη Mastercard κάρτα σου! Με τη Mastercard σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις τα εισιτήριά σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, και να ταξιδέψεις με τα φτερά της Emirates σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζοντας ονειρικούς προορισμούς και ζώντας εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας!

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών Mastercard νέες εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας, συνεργαζόμαστε με την Emirates, μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, και τους φέρνουμε πιο κοντά σε μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο».

H Reema Al Marzooqi, Area Manager της Emirates για Ελλάδα και Αλβανία δήλωσε επίσης: «Στην Emirates αναζητάμε πάντα νέους τρόπους να προσφέρουμε στους επιβάτες μας διευρυμένες επιλογές σε καινοτόμα προϊόντα. Η συνεργασία μας με τη Mastercard θέτει νέους στόχους στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και συνάδει με τη συνεχή μας δέσμευση στο να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας». 

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής, μπες στη σελίδα της Mastercard στο Facebook, στο www.mastercard.gr ή το www.emirates.com/gr/mastercard.

*Από την προσφορά εξαιρούνται οι προορισμοί στις ΗΠΑ, τη Λάρνακα (Κύπρος) και Guangzhou (Κίνα).About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares