Το Strongbow, παρόν στα δύο πιο ξεχωριστά fashion events της Αθήνας

Τo No1 cider στον κόσμο πρόσφερε στιγμές απόλαυσης στο Yes-I Do Catwalk και στo Andydote Fashion Fair.

yesido.jpgΤο Strongbow, πάντα ενεργό σε εκδηλώσεις μόδας και δημιουργίας, συμμετείχε για άλλη μια φορά στα πιο hot events της πόλης. Με έντονη παρουσία τόσο στο Yes-I-Do catwalk, όσο και στο Andydote Fashion Fair, ανέδειξε τον ξεχωριστό του χαρακτήρα και προσέφερε στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. Στα δύο events οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το μηλίτη Strongbow, στις 2 γεύσεις Gold Apple και Red Berries.

Το Yes-I-Do catwalk πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή των πιο σημαντικών σχεδιαστών της χώρας και έδωσε άλλη οπτική στις εκδηλώσεις μόδας με πλήθος επωνύμων να κάνουν πρόβα γάμου. Η Νο1 μάρκα cider (μηλίτη) στο κόσμο Strongbow, συντρόφευσε τους διάσημους συμμετέχοντες καθ’όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο VIP Lounge, όσο και όλων των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια του πάρτι που ακολούθησε.

Το Andydote Fashion Fair είναι μία νέα δημιουργική πρωτοβουλία με στόχο την προβολή των Ελλήνων σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις μοναδικές προτάσεις 50 διαstrongbow1.jpgφορετικών Ελλήνων σχεδιαστών, με την εμπειρία να γευτούν το Strongbow, ενώ ανακάλυπταν τις εμπνευσμένες ιστορίες των δημιουργών.

Ακολουθώντας τον ενδεδειγμένο τρόπο σερβιρίσματος που συνδυάζει 1/3 πάγου και 2/3 Strongbow στο ποτήρι, το Νο1 cider χάρισε αξέχαστες και δροσερές στιγμές απόλαυσης σε όλους! Η γλυκιά του γεύση σε συνδυασμό με τα πλούσια φυσικά αρώματα αποτελεί την απόλυτη επιλογή σε φυσικό προϊόν με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 4,5%.

Το Strongbow είναι ένα αλκοολούχο ποτό με βάση το μήλο που έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί παγκοσμίως!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares