Skip to main content

MARKET

Κριθαράκι, Παστίτσιο & Κοφτό, η νέα σειρά ζυμαρικών, δια χειρός Barilla

Οι συνταγές για γιουβέτσι και παστίτσιο τώρα με την ποιότητα της Barilla.



Η Barilla, ο παγκόσμιος ηγέτης στα ζυμαρικά, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την νέα σειρά ζυμαρικών της. Κριθαράκι, Παστίτσιο και Κοφτό έρχονται τώρα να απογειώσουν το καθημερινό μαγείρεμα, προσθέτοντας σε κλασσικές συνταγές, όπως το παστίτσιο και το γιουβέτσι, την αξεπέραστη ποιότητα της Barilla.

Τα 3 νέα σχήματα βρίσκονται ήδη στα ράφια των σούπερ-μάρκετ για να “συστήσουν” ξανά στους λάτρεις της μαγειρικής μερικά από τα πλέον ελληνικά αγαπημένα πιάτα, εμπλουτίζοντάς τα με την ιταλική φινέτσα της Barilla.

Για την προώθηση της νέας σειράς έχει δημιουργηθεί τηλεοπτική καμπάνια ελληνικής παραγωγής, η οποία εστιάζει στην υψηλή μαγειρική απόδοση και την ποιοτική υπεροχή των ζυμαρικών της Barilla. Χαρακτηριστικά που καθιστούν κάθε πιάτο μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση.

Η τέλεια υφή που έχει το Κριθαράκι, το ιδανικό κράτημα που διαθέτει το Παστίτσιο, αλλά και η εξαιρετική al dente αίσθηση που και τα δύο προσφέρουν, είναι τα “συστατικά” αυτά που θα αναδείξουν το γιουβέτσι και το παστίτσιο, αλλά και κάθε κλασσική αγαπημένη συνταγή.

Συνεπής στη φιλοσοφία της πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θρεπτικό φαγητό και να απολαμβάνουν μια καλή ζωή, η Barilla επιβεβαιώνει μία ακόμη φορά τη δέσμευσή της για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη των προϊόντων της, πάντα με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό και τις ανάγκες του.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα σχήματα ζυμαρικών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://ellinikasximata.barilla.gr/

Barilla. Αξίζεις ένα μπράβο.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός