Skip to main content

MARKET

Ένα μενού εμπνευσμένο από τη φημισμένη κοιλάδα του Chianti στο Sale e Pepe

Μοναδικές γεύσεις, εμπνευσμένες από τη διάσημη περιοχή της Βορείου Ιταλίας!



Το εστιατόριο SALE e PEPE στο Κολωνάκι προτείνει τις πιο φίνες γεύσεις εμπνευσμένες από τη διάσημη περιοχή της Βορείου Ιταλίας, Chianti,  σε ένα μενού 4 πιάτων, το Classico Del Chianti,  για ασυναγώνιστη γεύση και ποιότητα σε προσιτή τιμή. Στο μενού παρέχεται η δυνατότητα επιλογής γεύσεων στο πρώτο πιάτο, στο κυρίως πιάτο αλλά και στο επιδόρπιο και προσφέρεται στην τιμή των €35/άτομο με ένα ποτήρι κρασί, καθημερινά εκτός Σαββάτου.

Το μενού

Το ταξίδι στη γεύση ξεκινά με Minestrone Francescano: σούπα λαχανικών με όσπρια, σιτάρι, ρύζι & άγρια μανιτάρια, το οποίο διαδέχεται η επιλογή ανάμεσα σε Pappardelle με ραγού από πάπια & μανιτάρια ή  Tortelli γεμιστά με γλυκιά gorgonzola και αχλάδια με φρέσκο βούτυρο, καρύδια & ρόκα. Ακολουθεί το κυρίως πιάτο, με επιλογή από Scaloppa από μοσχάρι Black Angus με πατάτες αρωματισμένες με δενδρολίβανο & ρόκα ή Ψάρι ημέρας all'acqua pazza με τοματίνια, κάπαρη & μαϊδανό. Το Menu Classico Del Chianti ολοκληρώνει γλυκά το επιδόρπιο της επιλογής σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε Σπιτικό παγωτό βανίλια με καραμελώμενα πικάντικα σύκα ή Fondant σοκολάτας με σορμπέ πορτοκαλιού.
 

salepepein.jpg
 

Φυσικά, το μενού Classico del Chianti συνοδεύει ένα ποτήρι Chianti Classico DOCG 2013 του εξαιρετικού οινοποιείου Castello di Querceto ή Soave Classico Roccolo Grassi La Broia 2012, από την πολυβραβευμένη κάβα του εστιατορίου.  

INFO

SALE & PEPE
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, T: 210 7234102,

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη - Παρασκευή 19.30 – 00.30, Σάββατο & Κυριακή 13.30 – 00.30  Δευτέρα κλειστά

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30