Skip to main content

MARKET

Ολοκληρώθηκαν οι δύο κύκλοι του ψυχό-εκπαιδευτικού προγράμματος της W.I.N. HELLAS με την ευγενική υποστήριξη του Schwarzkopf

Έγιναν στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Million Chances για την ενδυνάμωση των γυναικών.



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα δύο κύκλοι  ψυχό-εκπαιδευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, από  τη W.I.N. HELLAS.  Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν με την ευγενική υποστήριξη του Schwarzkopf στο πλαίσιο του Παγκόσμιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Million Chances», που έχει στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών σε όλον τον κόσμο, για τη βελτίωση της προσωπικής ή και της  επαγγελματική τους  κατάστασης

Τους δύο κύκλους που  πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς, παρακολούθησαν συνολικά 100 γυναίκες οι οποίες συμμετείχαν για 15 εβδομάδες σε μία δίωρη εβδομαδιαία συνάντηση με θεωρητικές εισηγήσεις, συζητήσεις και βιωματικές ασκήσεις από τους εξειδικευμένους ψυχολόγους του προγράμματος.
 

schwin2.jpg

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχουσες γυναίκες, έλαβαν ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas, ενώ και οι εκπρόσωποι της  Henkel Hellas και του Προγράμματος Million Chances στην Ελλάδα, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς και σε κάθε επόμενο βήμα.

Το ενδιαφέρον των γυναικών ήταν θερμό από την αρχή και η συμμετοχή τους ενεργή σε όλη τη διάρκεια του κύκλου, με αποτέλεσμα να δηλώνουν ότι έπειτα από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου:

- Ενισχύθηκε η Ψυχολογία, Αυτοπεποίθηση  και Αυτοεκτίμησή τους

- Ήδη παρατηρούν τις πρώτες αλλαγές στην αντιμετώπιση των θεμάτων που τους απασχολούν και χαίρονται για την ατομική τους βελτίωση και ενδυνάμωση

- Αναγνωρίζουν τις διάφορες μορφές βίας και πλέον νιώθουν ότι έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να διαχειριστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές ή περιστατικά

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της ΜΚΟ W.I.N. Hellas κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή την αίσια ολοκλήρωση του ψυχό-εκπαιδευτικού Προγράμματος της W.I.N. Hellas στο Μοσχάτο και στη Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στην εταιρεία Henkel που αγκάλιασε την προσπάθειά μας μέσα από την παγκόσμια πρωτοβουλία του Schwarzkopf Million Chances.  Ευχαριστώ επίσης και το Δήμο Καλαμαριάς για την αμέριστη υποστήριξή τους. Απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν στο πρόγραμμά μας εύχομαι ολόψυχα, χρησιμοποιώντας τα εφόδια και τα «εργαλεία ζωής» που τους προσφέραμε, να πορευθούν στη ζωή τους με ασφάλεια και με στόχο την κατάκτηση της προσωπικής τους ευτυχίας. Η W.I.N. Hellas δεσμεύεται να βρίσκεται στο πλευρό τους, όποτε της ζητηθεί».
 

schin.jpg
 

Οι εκπρόσωποι της  Henkel Hellas και του Προγράμματος Million Chances στην Ελλάδα, συμπλήρωσαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία και την υποστήριξη που δέχτηκε το Million Chances, από τον πρώτο κιόλας χρόνο ενεργοποίησής του στη χώρα μας. Ευχαριστούμε πολύ όλες τις συμμετέχουσες για την αγάπη τους στο πρόγραμμά μας. Ελπίζουμε να βρήκε η κάθε μια με το δικό της τρόπο, τα απαραίτητα εφόδια και την υποστήριξη για να διεκδικήσει με αξιώσεις τα όνειρά της. Το Million Chances θα συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά όλα αυτά τα όνειρα και στο μέλλον, μέσω πολλών ακόμη ενεργειών κοινωνικής προσφοράς». 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας κα Μαρία Παυλίδου - Βασιλειάδου δήλωσε  σχετικά: «Σε μια ταραγμένη εποχή, όπως η σημερινή, όπου το παγκόσμιο τοπίο ταράσσεται από βίαιες αντιπαραθέσεις, οικονομικές, θρησκευτικές και πολιτικές και το περιεχόμενο της Δημοκρατίας ολοένα και περισσότερο συρρικνώνεται, με πρώτα θύματα τις γυναίκες, είναι άξια συγχαρητηρίων η πρωτοβουλία της Μ.Κ.Ο WIN Hellas και του Million Chances από τον Schwarzkopf, μέσα από το πρόγραμμα που υλοποιούν, να ασχοληθούν με ένα θέμα που απασχολεί διαχρονικά, όχι μόνο τις στερεοτυπικές κοινωνίες, αλλά και τις σύγχρονες, όπως αυτό «της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών», που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Δήμο Καλαμαριάς υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας. Ο Δήμος Καλαμαριάς θα αξιοποιεί και στο μέλλον τέτοιες πρωτοβουλίες, που δίνουν φτερά στα όνειρα των γυναικών και την ελπίδα ότι μπορούν να παλέψουν για ένα κόσμο δικαιότερο, ειρηνικό, χωρίς διακρίσεις και κυρίως δημιουργικό και ανθρώπινο για όλους, γυναίκες και άνδρες.»

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.