Skip to main content

MARKET

Γίνε ένα από τα πρόσωπα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας PANDORA!

Η PANDORA γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας και προσκαλεί όλες τις γυναίκες να γίνουν πρωταγωνίστριες στη νέα της καμπάνια.



Η PANDORA γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας, προσφέροντας πανέμορφα λουλούδια σε όλες τις γυναίκες που επισκέφθηκαν τα καταστήματά της και τις προσκάλεσε να γίνουν εκείνες πρωταγωνίστριες στη νέα και πρωτότυπη καμπάνια “DO” PANDORA!
 

pandorafl2.jpg
 

Συγκεκριμένα, την επόμενη Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου, όσες γυναίκες επισκεφθούν τα PANDORA Concept Stores που συμμετέχουν στην ενέργεια, θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν και να γίνουν ένα από τα πρόσωπα της νέας, παγκόσμιας καμπάνιας PANDORA “DO SHINE”, αλλά και να ανακαλύψουν τη νέα συλλογή PANDORA Spring 2017, μια συλλογή γεμάτη χρώματα και ενέργεια που θα ενθουσιάσει!
 

pandorafl3.jpg
 

Το ξεχωριστό event της PANDORA, γεμάτο λάμψη, δώρα και πολλές εκπλήξεις θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου στα καταστήματα: Ερμού 7, Ερμού 37, The Mall Athens, Γλυφάδα, Κηφισιά, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos), Χανιά, Λάρισα, Πάτρα και Καλαμάτα.
 

pandorafl4.jpg

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών