Skip to main content

MARKET

Η adidas by Stella McCartney παρουσιάζει το ξεχωριστό Parley UltraBOOST X

Ένα μοναδικό παπούτσι που συνδυάζει το κορυφαίο design με την απόλυτη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα.


Μαριέτα Χριστοπούλου

H adidas by Stella McCartney παρουσιάζει το Parley UltraBOOST X, ένα παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει το τρέξιμο, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιωσιμότητα του πλανήτη. Ακολουθώντας τη δέσμευση του brand για καινοτομία που βασίζεται στη βιώσιμη ανάπτυξη, το Parley UltraBOOST X αποτελεί μέρος της συνεργασίας της adidas με το Parley for the Oceans, η οποία βασίζεται στη μετατροπή των θαλάσσιων πλαστικών απορριμμάτων σε νήμα για την πλέξη των παπουτσιών. Εμπνευσμένο από την ανεξάντλητη ενέργεια των ωκεανών, το design του παπουτσιού συνδυάζει την προσέγγιση της Stella McCartney σχετικά με τη μόδα και τη βιωσιμότητα, με τις καινοτόμες τεχνολογίες της adidas.

O Cyrill Gutsch, ιδρυτής του Parley for The Oceans δήλωσε: «Η Stella McCartney είναι μια πρωτοπόρος, μια επαναστάτρια στην πραγματικότητα. Το όραμα της να δημιουργεί μόδα χωρίς να χρησιμοποιεί δέρμα ή γούνα ήταν μια ριζοσπαστική προσέγγιση που ακολούθησε ήδη από το ξεκίνημα της και αυτό αποδεικνύεται τώρα. Ήταν πάντα πρότυπο για εμένα. Η συνεργασία μαζί της είναι ιδιαίτερη τιμή. H adidas από την αρχή ήταν σαν οικογένεια για το Parley for the Oceans, εφαρμόζοντας τη στρατηγική Parley AIR Strategy με τον πιο φιλόδοξο και αποτελεσματικό τρόπο.»​
 

adidassmcin2.jpg
 

«Πιστεύω ακράδαντα στη δημιουργία ρούχων με βάση συγκριμένες αξίες που κρατάνε στο χρόνο, και αυτή τη φιλοσοφία μεταδίδω σε κάθε κομμάτι που σχεδιάζω. Για εμένα, η προστασία και ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι πολύ σημαντικά σε ό,τι κάνω. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη από τη συνεργασία της adidas με το Parley for the Oceans, που στοχεύει στη δημιουργία υλικών που χρησιμοποιούνται στα ρούχα και στα παπούτσια», αναφέρει η Stella McCartney.

Πρωτοποριακό και με τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον, το Parley UltraBOOST X ενσωματώνει στο Primeknit επάνω μέρος του το νήμα Parley Ocean Plastic™. Κατασκευασμένο για να αντικατοπτρίζει τη φυσική μορφή του γυναικείου ποδιού, το παπούτσι εφαρμόζει τέλεια στο πόδι σαν κάλτσα και προσφέρει μέγιστη σταθερότητα. Σχεδιασμένο με ένα καινοτόμο σύστημα δεσίματος κορδονιών που υποστηρίζει γρήγορες και έντονες κινήσεις, η απαλή και stylish λευκή παλέτα είναι αντιπροσωπευτική ως προς τα μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία για τα οποία είναι γνωστή η Stella Mc Cartney.
 

adidassmcin.jpg

 Το adidas by Stella McCartney Parley UltraBOOST X είναι διαθέσιμο στο www.adidas.com/stella και στο www.stellamccartney.com  από τις 17 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ