Skip to main content

MARKET

Hydra’s Trail Event 2017

Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, είναι ο Μέγας Χορηγός των αγώνων ορεινού τρεξίματος "Hydra’s Trail Event 2017”, (8 & 9 Απριλίου), στην Ύδρα.



Ύστερα από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., προσκαλεί τους φίλους του ορεινού τρεξίματος να δηλώσουν συμμετοχή και να απολαύσουν ένα αγωνιστικό διήμερο, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Οι αγώνες του διημέρου παραμένουν και φέτος πέντε, μαζί με την παιδική διαδρομή. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι υπόλοιποι δύο την Κυριακή. Καινοτομία για φέτος είναι η ποιοτική αναβάθμιση των δύο αγώνων της Κυριακής όπου  προστέθηκαν τμήματα μονοπατιών, σε αντικατάσταση χωματόδρομων, αυξάνοντας τις υψομετρικές.

Για άλλη μια χρονιά κορυφαίοι αθλητές του ορεινού τρεξίματος θα παραβρεθούν στην Ύδρα και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές αγωνιστικές στιγμές επιλέγοντας ανάμεσα στις παρακάτω πέντε (5) ξεχωριστές διαδρομές:  

(α) Downhill: o μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα! Η πιο γρήγορη κούρσα στο ορεινό τρέξιμο! 
(β) Run & Fun: μια πραγματικά ευχάριστη διαδρομή που ανήκει στην κατηγορία city trail. Ιδανική για να γνωρίσει ο αθλητής τον αστικό ιστό της Ύδρας. 
(γ) Rock Race: για όσους θέλουν να απολαύσουν τις ορεινές ομορφιές της Ύδρας αλλά δεν έχουν την κατάλληλη προετοιμασία για να συμμετέχουν στη μεγάλη διαδρομή 
(δ) Eros Mountain Trail: καθαρά αγωνιστική διαδρομή με ποικιλία στο τερέν 
(ε) Juniors Mini Race: διαδρομή σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους, ιδανική
για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια και να εμψυχώσουν
τα παιδιά στο αθλητικό τους ξεκίνημα.

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θα προσφέρει και φέτος στους αθλητές σε διαφορετικά σημεία κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής, τις μπάρες δημητριακών Digestive Bar Παπαδοπούλου, σε υπέροχες γεύσεις, για περισσότερη ενέργεια και δύναμη.
Παράλληλα, πολλές εκπλήξεις από την εταιρεία Παπαδοπούλου θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να προσφέρουν στιγμές χαράς και απόλαυσης. 

img_txt.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από το ποσό των συμμετοχών θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://hydrastrail.gr/

Για να πάρετε μια γεύση από το Hydra’s Trail 2016 δείτε το ακόλουθο video.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30