Skip to main content

MARKET

Ανακάλυψε τo ανανεωμένο adidas corner στο attica City Link!

H adidas ανακαίνισε τον χώρο της στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος attica στο City Link, θέλοντας να ανανεώσει το look & feel του χώρου, ώστε να προσφέρει στους fans της την πιο up-to-date shopping εμπειρία.



Στο νέο adidas corner του attica στο City Link βρίσκεται μια ολοκληρωμένη γκάμα footwear, ρούχων και αξεσουάρ τόσο στις κατηγορίες Running, Training αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Οι συλλογές της κατηγορίας Athletics δεν περνούν απαρατήρητες, προσφέροντας προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για πριν και μετά την άθληση που βοηθούν κάθε αθλούμενο να απομονώνεται και να βρίσκει τη συγκέντρωση του - όσο και μοναδικές fashion και street style προτάσεις από τα adidas Originals. 

Μια γωνιά φτιαγμένη μόνο για γυναίκες, το dedicated adidas women area, περιμένει τις φίλες του brand με προτάσεις από τις αγαπημένες συλλογές Stella Sport και Stella McCartney μαζί με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων running και training για τα action girls που θέλουν να συνδυάζουν στυλ, άνεση και αθλητικές επιδόσεις. 

corner_img3.jpg

Από το ανανεωμένο adidas corner δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κορυφαίες συλλογές των adidas Originals για ξεχωριστές lifestyle και street wear εμφανίσεις. Το adidas Originals fashion corner είναι πιο original από πότε και διαθέτει σειρές όπως οι Farm, XBYO, EQT, TUBULAR & NMD που έχουν κατακτήσει ήδη τους δρόμους της πόλης και συνεχίζουν να επιστρέφουν με νέες, ακόμα πιο ιδιαίτερες προτάσεις. 

Επισκέψου το adidas corner στο attica στο City Link (Πανεπιστημίου 9) στην καρδιά της Αθήνας, μπες στον κόσμο της adidas και ανακάλυψε τις τελευταίες προτάσεις του brand.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party