Skip to main content

MARKET

My First Summer

Τα αποκλειστικά σχέδια για το πρώτο καλοκαίρι του μωρού!



Το πρώτο καλοκαίρι είναι για τους γονείς μια πολύ σημαντική περίοδος. Είναι η πρώτη επαφή με τη θάλασσα, είναι οι διακοπές και ο χρόνος με το μωρό, είναι οι βόλτες χωρίς το φόβο του κρύου του χειμώνα, είναι τα πρώτα του ταξιδάκια. 

Για το firstimemommy.gr είναι χαρά, χρώματα, σχέδια και ρουχαλάκια από αυτά που δεν χαρίζουμε, όχι γιατί ξέβαψαν στο πλύσιμο, αλλά γιατί θέλουμε να κρατήσουμε το μπλουζάκι ή το φορμάκι που φορούσε εκείνο, το πρώτο του καλοκαίρι το μωρό μας.

summer_keimeno2.jpg

Τα φορμάκια και τα μπλουζάκια είναι 100% βαμβακερά, η εκτύπωση γίνεται κατευθείαν πάνω στο ύφασμα και δεν χαλάει, ούτε σπάει. Τα φορμάκια κοστίζουν 13€, τα μπλουζάκια 17€ και οι σαλιάρες 8€ και τα βρίσκετε όλα ΕΔΩ 
Τα λογότυπα είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για το firstimemommy.gr 

Επίσης, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το firstimemommy.gr συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με την εταιρία βαπτιστικών ρούχων STOVA BAMBINI.


 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός