Skip to main content

MARKET

Νέα σειρά Detox Αναζωογόνησης από το Le Petit Marseillais

Νιώστε την απόλυτη φρεσκάδα να ξεκινάει από τις ρίζες των μαλλιών σας με τη νέα σειρά Detox Αναζωογόνησης από το Le Petit Marseillais.



Το Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη νέα σειρά Detox  Αναζωογόνησης, μία καινοτόμα σειρά για ανάλαφρα, αναζωογονημένα και καθαρά μαλλιά!
Η νέα σειρά Detox Αναζωογόνησης δημιουργήθηκε από εκχύλισμα φύλλων Λουίζας και Τσαγιού, δύο φυσικά συστατικά αποτοξίνωσης, που  βοηθούν στην αναδόμηση των μαλλιών.  

Όλοι γνωρίζουμε ότι το μυστικό για όμορφα μαλλιά ξεκινάει από τις ρίζες, έτσι η νέα σειρά Detox Αναζωογόνησης όχι μόνο καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής αλλά το αφήνει να αναπνεύσει ξανά, χαρίζοντάς σας λαμπερά μαλλιά!

Η νέα σειρά Detox Αναζωογόνησης, η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, προσφέρει στα μαλλιά ολοκληρωμένη φροντίδα από τη ρίζα έως τις άκρες, αφήνοντάς τα ανάλαφρα & αναζωογονημένα.

Η νέα σειρά Detox Αναζωογόνησης και τα φυσικά της συστατικά!


detox_keimeno2.jpg

Όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε τη σημασία των συστατικών αποτοξίνωσης και τον τρόπο που αυτά επηρεάζουν τον οργανισμό μας. Γι’ αυτό το λόγο, το Le Petit Marseillais  αναζήτησε στην καρδιά της φύσης 2 φυσικά συστατικά: Εκχύλισμα από φύλλα Λουίζας και από φύλλα Τσαγιού, και τα δύο βιολογικής καλλιέργειας, για τη δημιουργία της νέας σειράς Detox Αναζωογόνησης, απευθείας  από τη φύση. 

Η Λουίζα, η οποία καλλιεργείται στην Ευρώπη, αποτελεί ένα θεραπευτικό φυτό που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα από διαφορετικούς πολιτισμούς, όπως οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι, λόγω των πολλών ιδιοτήτων του.

Μεταξύ άλλων το φυτό Λουίζα ξεχωρίζει για τη χαλαρωτική επίδραση που έχει για το σώμα αλλά και το πνεύμα και αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο για την αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους. Το εκχύλισμα Λουίζας που περιέχεται στο σαμπουάν αλλά και στην κρέμα μαλλιών, βοηθά το δέρμα του κεφαλιού και προσφέρει αναζωογόνηση και φρεσκάδα που τα μαλλιά χρειάζονται για να δυναμώσουν.

Επιπλέον, από τη φυσική συνταγή αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πιο παραδοσιακό συστατικό όπως είναι το Τσάι το οποίο στη Μέση Ανατολή θεωρείται ως ένα από τα πιο θεραπευτικά φυτά. Χρησιμοποιείται στην ιατρική και στην κοσμητολογία και χάρη στις ιδιότητες αποτοξίνωσης που διαθέτει, θα δώσει  στα μαλλιά μας επιπλέον λάμψη και θρέψη.

Όπως όλα τα προϊόντα του Le Petit Marseillais, η νέα αυτή σειρά επωφελείται από το κλίμα που επικρατεί στη Νότια Γαλλία. Η Λουίζα καλλιεργείται κάτω από τον ήλιο της Προβηγκίας και συλλέγεται με το χέρι προτού γίνει εκχύλισμα. Με τον ίδιο τρόπο τα φύλλα Τσαγιού προσεκτικά εκχυλίζονται έτσι ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα τους.  

detox_keimeno.jpg

Η Detox Αναζωογόνηση που αξίζει στα μαλλιά σας!
Ξεκινήστε την περιποίηση των μαλλιών σας εφαρμόζοντας απαλά το σαμπουάν Detox Αναζωογόνησης, κάνοντας μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας. Η ελαφριά του υφή δεν βαραίνει τα μαλλιά και το άρωμά του χαρίζει μία αίσθηση φρεσκάδας. 

Η προτεινόμενη τιμή για το προϊόν αυτό είναι € 3,87.
Για ολοκληρωμένη φροντίδα, χρησιμοποιείστε την κρέμα μαλλιών Detox Αναζωογόνησης του Le Petit Marseillais  μετά το λούσιμο. Η κρεμώδης υφή της επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή σε όλο το μήκος των μαλλιών.

Για καλύτερο αποτέλεσμα αφήστε την να δράσει 1 λεπτό και ξεβγάλτε την με άφθονο νερό. Μετά από την ολοκλήρωση της περιποίησης των μαλλιών σας, θα νιώσετε τα μαλλιά σας καθαρά, απαλά και με υπέροχη αίσθηση. 
Η προτεινόμενη τιμή για την κρέμα μαλλιών είναι € 3,45.

Χάρη στα συστατικά και το ελκυστικό της άρωμα, η νέα αυτή σειρά βοηθά στη διατήρηση της φροντίδας, συνδυάζοντας  φυσικά συστατικά και την αύρα της Νότιας Γαλλίας στα μαλλιά σας, καθιστώντας την περιποίηση των μαλλιών σας, μία εμπειρία Αναζωογόνησης

Το Le Petit Marseillais προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης των μαλλιών σας, συνδυάζοντας τα συστατικά που παράγονται στην Προβηγκία και τη σοφία των παλαιότερων γενεών. Αυτή η φυσική σειρά, η οποία αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, είναι ιδανική για να αποκτήσουν τα μαλλιά σας την αναζωογόνηση και τη λάμψη που χρειάζονται. 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της