Skip to main content

MARKET

Top Diet - Power Health

Υποκατάστατα γεύματος! Σε απλά μαθηματικά… αδυνατίζεις!



Πόσες από εσάς έχουν προσπαθήσει να αδυνατίσουν μετρώντας θερμίδες για κάθε πιάτο σας; Μπορεί η προσπάθεια να ήταν μάταιη γιατί δεν κάνατε τέλειους υπολογισμούς ή δεν αντέχατε τη δίαιτα, αλλά η μέθοδος του ενεργειακού ισοζυγίου είναι απόλυτα σωστή! 
 
Όταν οι θερμίδες που παίρνετε από τα γεύματά σας είναι λιγότερες από τις θερμίδες που καίτε, τότε αδυνατίζετε! Ένα προϊόν υποκατάστασης γεύματος που σας αδυνατίζει, ενώ ταυτόχρονα σας χορταίνει και το απολαμβάνετε είναι το Top Diet που κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας .

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ρόφημα με 200ml γάλα, παίρνοντας μόλις 235 θερμίδες ή με 200g γιαούρτι, παίρνοντας 275 θερμίδες. Έτσι γλιτώνετε τουλάχιστον τις μισές θερμίδες από ένα γεύμα. Το σημαντικό είναι η υψηλή του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και μειώνει την όρεξη, οπότε δεν πεινάτε για τις ώρες που μεσολαβούν μέχρι ένα κανονικό γεύμα. 

https://www.youtube.com/watch?v=zOKOa_DMGJo

Αν λοιπόν αντικαταστήσετε 2 γεύματα την ημέρα , θα χάσετε 2-3 κιλά, ενώ με 1 γεύμα Top Diet την ημέρα, μετά την απώλεια των κιλών που θέλετε, θα είστε σίγουρη για τη διατήρηση του βάρους σας!

Αλλάξτε τις καθημερινές σας συνήθειες και συνδυάστε μία κανονική διατροφή με το Top Diet! Αυτό θα πει έξυπνη μέθοδος, σίγουρη επιτυχία!

Θα το βρείτε σε 2 γεύσεις, βανίλια και σοκολάτα! Και είναι πραγματικά υπέροχο να χάνεις βάρος, έχοντας τη γεύση σοκολάτας στην καθημερινή διατροφή σου! Μμμ!!!

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική