Skip to main content

MARKET

Ανανεωμένη σειρά αφρόλουτρων από το Bioten

Με ambassador την Έλενα Παπαρίζου, το Bioten ετοιμάζεται για την πιο εντυπωσιακή χρονιά, γεμάτη εκπλήξεις και λάμψη!



Το Bioten, παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά αφρόλουτρων, με νέα βελτιωμένη σύνθεση και υπέροχα αρώματα, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση.

Με τη νέα σύνθεση και έχοντας πάντα ως δύναμη του τη φύση, το αφρόλουτρο Bioten γνωρίζει πως να ικανοποιεί τις αισθήσεις, διατηρώντας το δέρμα μεταξένιο και λείο. Με την πλούσια και αναζωογονητική υφή της ανανεωμένης σειράς αφρόλουτρων, οι γυναίκες θα απολαμβάνουν την περιποίηση που χρειάζονται καθημερινά.

Το Bioten υπόσχεται σε κάθε γυναίκα που το εμπιστεύεται, ότι η χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη περιποίηση, λάμψη και δυναμισμό. Το 2017 ξεκινάει με μία μεγάλη έκπληξη κι αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή! Η Έλενα Παπαρίζου, η αγαπημένη σταρ που μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες και πρωτιές, γίνεται το κεντρικό πρόσωπο του Bioten και μας προσκαλεί στο πιο εκθαμβωτικό και ξεχωριστό ταξίδι περιποίησης και λάμψης.

Η εντυπωσιακή Έλενα, αναζητώντας διαρκώς ευκαιρίες να νιώσει τη φροντίδα που προσφέρει η φύση, αφήνεται στην μοναδική γκάμα προϊόντων Bioten, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη εμπειρία περιποίησης, που μόνο το Bioten ξέρει ότι μπορεί να της παρέχει!

Το Bioten, ανακοινώνοντας για πρώτη φορά ambassador, δίνει μόνο μία πρώτη γεύση του πιο όμορφου προορισμού ανανέωσης και φροντίδας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.