Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

MARKET

ΟΛΥΜΠΟΣ: 50 χρόνια ιστορίας

Ασημένιο στα «Αιωνόβια Brands»!



Ακόμα μια διάκριση για την ΟΛΥΜΠΟΣ, που χάρη στη μακρόχρονη παρουσία της στην ελληνική αγορά και τις σχέσεις ζωής με τους Έλληνες καταναλωτές, κέρδισε το Ασημένιο Βραβείο στον διαγωνισμό «Αιωνόβια Brands».

olympos_keimeno111.jpgΟ συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, από το οικονομικό περιοδικό «The Business Review» και τη Μ.Κ.Ο. «ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ  MANAGERS» και σκοπός του είναι να αναγνωρίσει τη διαρκή προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα των επιχειρήσεων, που επί σειρά ετών προσφέρουν τα προϊόντα τους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας μας

Η ΟΛΥΜΠΟΣ όλα αυτά τα χρόνια παραμένει πιστή στη φιλοσοφία και στις αξίες της και αισθάνεται υπερηφάνεια για τη βράβευση αλλά και δέσμευση, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει πάντα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, σε όλους. 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε