15 Χρόνια Seajets: Εισιτήρια από 15€ 

Η Seajets φέτος το καλοκαίρι κλείνει τα 15 της χρόνια και το γιορτάζει με εισιτήρια από €15 για το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο παγκοσμίως και €10.000 σε έναν τυχερό

•    Ταξιδέψτε από Ραφήνα με το μεγαλύτερο ταχύπλοο σε μέγεθος και  χωρητικότητα επιβατών & οχημάτων παγκοσμίως με εισιτήρια από €15
•    €10.000  δώρο σε έναν υπερτυχερό ταξιδιώτη που θα κληρωθεί στις 30/09.

Η Seajets φέτος γιορτάζει 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας και ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη του, προσφέροντας εισιτήρια για τη ναυαρχίδα του στόλου της, το TERA JET από €15. Επιπλέον, ένας τυχερός που θα ταξιδέψει με το TERA JET, θα κερδίσει €10.000 από τη Seajets! 

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της παρουσίας της στο Αιγαίο, η Seajets φέτος έχει δρομολογήσει το TERA JET, το μεγαλύτερο σε μέγεθος και χωρητικότητα επιβατών και οχημάτων ταχύπλοο παγκοσμίως, στη γραμμή της Ραφήνας για Τήνο (1.50’), Μύκονο (2.15’), Πάρο (3.20’), Νάξο (4.05’). Το TERAJET, με χωρητικότητα μέχρι 2.000 επιβατών και 500 οχημάτων, πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με ταχύτητες που αγγίζουν τα 37 μίλια, ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού των 15 χρόνων παρουσίας της εταιρείας, τώρα προσφέρει τιμές ναύλου από €15.

Διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο την πρόσβαση στους δημοφιλέστερους προορισμούς των Κυκλάδων, η Seajets γιορτάζει φέτος τα 15 της χρόνια επιβραβεύοντας τους ταξιδιώτες της για την προτίμησή τους.  

15 χρόνια Seajets! Γιορτάζουμε με εισιτήρια για το TERA JET από 15€!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares