Πρώτη τηλεοπτική καμπάνια για τη YOTUEL!

Tο κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας από τη YOTUEL είναι: «Το Χαμόγελο Σου Πάει Πολύ».

Η YOTUEL, η premium ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, υλοποιεί την πρώτη τηλεοπτική της καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα «Smile Looks Good On You» - «Το Χαμόγελο σου Πάει Πολύ» η οποία είναι επικεντρωμένη στο λαμπερό χαμόγελο που προσφέρει το brand, γεμίζοντας μας αυτοπεποίθηση. 

youtuel_keimeno.jpg

Με την υπογραφή του agency CONCEPT Communication Strategies η νέα καμπάνια έχει ως επίκεντρο την καλλυντική λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL all in one - για καθημερινή χρήση – η οποία λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών, προσφέρει ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή ενώ προστατεύει το σμάλτο!  Γιατί το Χαμόγελο, σου πάει πολύ! 

Συντελεστές 

Agency: CONCEPT Communication Strategies

Σκηνοθεσία: Ηλίας Αποστολίδης, Νίκος Δρογώσης
 
Πρωτότυπο Μουσικό Θέμα: Γιώργος Μπακαλάκος


*Η ΥOTUEL διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, στα supermarket Θανόπουλος, στα Carelab  και σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER.

Website: www.yotuel.gr 
Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece ΙΙ Instagram:  
@Yotuel_GreeceAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares