Skip to main content

MARKET

H PANDORA στήριξε ως Επίσημος Χορηγός για 6η συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure

Η PANDORA τιμώντας μία πολύχρονη συνεργασία, στήριξε και φέτος ως Επίσημος Χορηγός, την επιτυχημένη διοργάνωση του 9ου “Greece Race for the Cure, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.



Με αρχηγό της ομάδας την Φωτεινή Γεωργίου, εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της PANDORA συμμετείχαν στον αγώνα, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής", στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και έλαβαν μέρος στον 9ο αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure.
Και  την παραμονή του αγώνα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν στα Yoga Sessions που πραγματοποίησε η PANDORA στον χώρο του Ζαππείου, με την Γιώτα Γαρουφαλλίδου και την ομάδα της Yogactive, με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση για την ευεξία και την υγεία.

Ppp_keimeno.jpg

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν  το  φούξια υφασμάτινο βραχιόλι με το σύμβολο καρδιά με τη ροζ κορδέλα στην ειδική τιμή των 45€, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Η υποστήριξη της PANDORA στο μοναδικό έργο του συλλόγου ‘’Άλμα Ζωής’’ συνεχίζεται για όλο τον Οκτώβριο, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του υφασμάτινου φούξια βραχιολιού καθώς και  επιλεγμένων κοσμημάτων σε υπέροχες ροζ αποχρώσεις, θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου!
 
Μέσα από αυτή την πολύχρονη συνεργασία, η PANDORA ενισχύει με συνέπεια το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών γύρω από τη νόσο. 

Ppp_keimeno2.jpg

Η team leader της PANDORA Running Team στο 9ο  Greece Race for the Cure ήταν η αγαπημένη παρουσιάστρια  Φωτεινή  Γεωργίου,  με την οποία η PANDORA μοιράζεται κοινές αξίες και στόχους, όπως είναι η ενεργή συμμετοχή και συμβολή στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού και η μεταφορά ενός μηνύματος ελπίδας για όλες τις γυναίκες. 

 Η Ελευθερία Μαραγκουδάκη, Πρόεδρος της PANDORAJewelryHellas, ανέφερε σχετικά: «Με πίστη  στις αξίες της, η PANDORA συμβάλλει ενεργά μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας, το οποίο στηρίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη -με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον αγώνα: www.greecerace.gr
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου