Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

MARKET

Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Στις 17 Οκτωβρίου 2017, τo Παναθηναϊκό Στάδιο φωταγωγείται σε ροζ χρώμα συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies.



Kάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων-Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Από το 1992 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 1000 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας σε 70 χώρες μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο, ένα διαχρονικό πολιτιστικό και τουριστικό σύμβολο που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, στις 17 Οκτωβρίου θα αποτελέσει σύμβολο ελπίδας και θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.
Η φωταγώγηση θα γίνει υπο τους ήχους της μουσικής του Δημήτρη Κοντόπουλου, όπου συνέθεσε ένα μουσικό κομμάτι ειδικά για την στιγμή, υποστηρίζοντας με τον δικό του τρόπο την Εκστρατεία.

Η εκδήλωση της φωταγώγησης θα ξεκινήσει στις 20:00 και είναι ανοιχτή στο κοινό. Στις 18:30, τα μέλη του Συλλόγου Αλμα Ζωής μαζί με εθελοντές θα σχηματίσουν την ανθρώπινη ροζ κορδέλα στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Για πληροφορίες για την Παγκόσμια Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού των ESTEE LAUDER COMPANIES επισκεφθείτε την σελίδα: www.bcacampaign.com

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ