Skip to main content

MARKET

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έτρεξε μαζί με χιλιάδες δρομείς στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Για 2η χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είναι το επίσημο νερό σε έναν από τους μεγαλύτερους δρομικούς αγώνες της Βόρειας Ελλάδας



Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, δηλώνοντας πάντα «παρών» στις σημαντικότερες δρομικές διοργανώσεις της χώρας, βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και προσέφερε την απαραίτητη δροσιά και υποστήριξη σε όλους τους  δρομείς στην ξεχωριστή νυχτερινή γιορτή του αθλητισμού.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, συνολικά 25.000 δρομείς και θεατές από την Θεσσαλονίκη αλλά και όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, απόλαυσαν τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της πόλεις! Με αφετηρία την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο, και το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ, οι δρομείς έτρεξαν με κατεύθυνση τον Λευκό Πύργο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έτρεξε μαζί με τους, στη μοναδική αυτή αθλητική βραδιά, που γέμισε με φως τους δρόμους της συμπρωτεύουσας! Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση φέτος σημείωσε ρεκόρ ατομικών συμμετοχών, γεγονός το οποίο οδήγησε την Οργανωτική Επιτροπή να διαθέσει άλλες 2.000 θέσεις.

aura_keimeno.jpg

Ως Επίσημος Χορηγός του Ημιμαραθώνιου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ «έντυσε» τη διαδρομή στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου και προσέφερε στους δρομείς όλων των ηλικιών την ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονταν για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να περάσουν την αψίδα του τερματισμού στον Λευκό Πύργο. Ανάμεσα στους δρομείς βρέθηκε και η επίσημη ομάδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, η AΥΡA Running Team, με τη συμμετοχή εργαζομένων και πολλών φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αγκαλιάζει σταθερά τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και προβάλλει τις ομορφιές της Ελλάδας, αναδεικνύοντας παράλληλα τη σπουδαία σημασία της ενυδάτωσης και της ευεξίας του οργανισμού μέσα από την άθληση.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...