Skip to main content

MARKET

Οξοποιία Ζαφειρόπουλος: Οι βαλσαμικές κρέμες ΠΑΝ στην αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος

Διανομή σε 75 υπεραγορές της γνωστής αλυσίδας 



Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος εισέρχεται στην αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος με τη διανομή τριών κωδικών, συγκεκριμένα την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ, την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ με Σύκο και την κρέμα λεμονιού ΠΑΝ. Η συνεργασία ξεκινάει με την είσοδο των προϊόντων ΠΑΝ σε 75 καταστήματα (υπεραγορές) της γνωστής αλυσίδας τα οποία τοποθετούνται κυρίως στο Νομό Αττικής (με έμφαση στα βόρεια και νότια προάστια) αλλά και στην Περιφέρεια. 

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ξιδιού και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα ενώ τα προϊόντα ΠΑΝ έχουν παρουσία στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market αλλά και σε επιλεγμένα boutique σημεία σε όλη την ελληνική επικράτεια, διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος, η οποία έχει και την ευθύνη του προϊόντος από την συλλογή της πρώτης ύλης έως την εμφιάλωση και διανομή της. 

Βασιζόμενα στην αποκλειστική χρήση ελληνικών πρώτων υλών, τα προϊόντα της σειράς ΠΑΝ παράγονται εδώ και 40 χρόνια από την ομώνυμη οικογένεια Ζαφειρόπουλος. Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος συνδυάζει την παράδοση και τη γνώση με τη σύγχρονη τεχνογνωσία και δημιουργεί τη σειρά προϊόντων ΠΑΝ από εκλεκτά σταφύλια της Αττικής. 
Συνολικά η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος παράγει 30 διαφορετικά προϊόντα, στο κανάλι της λιανικής και του Food Service.  Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων ΠΑΝ περιλαμβάνει κλασικές γεύσεις όπως το λευκό ή κόκκινο ξίδι από λευκό ή κόκκινο κρασί αλλά και προϊόντα με ιδιαίτερες γεύσεις όπως το βαλσαμικό ξίδι με ρόδι, το ξίδι με δεντρολίβανο και θυμάρι και το βαλσαμικό ξίδι με ελληνικό μέλι, διεκδικώντας ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά των προϊόντων ξιδιού.  

Οι βαλσαμικές κρέμες ΠΑΝ ξεχωρίζουν για το αρμονικό δέσιμο του βαλσαμικού ξιδιού ΠΑΝ με διαλεχτό  συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιών, το οποίο  δημιουργεί ένα προϊόν ιδιαίτερα γλυκό, με κρεμώδη παχύρρευστη υφή και απαλό άρωμα μούστου και παλαιωμένου βαλσαμικού ξιδιού, καλύπτωντας την ανάγκη των καταναλωτών και chef για μια παχύρευστη σάλτσα με βάση το βαλσαμικό ξίδι. 

Οι βαλσαμικές κρέμες ΠΑΝ δεν περιέχουν ζάχαρη καθώς παράγονται με βάση τον συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιού, μία διαδικασία που έχει υιοθετήσει η οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια. 

Η επιτυχής πορεία της εταιρείας περιλαμβάνει μία σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε 35 συνολικά χώρες εντός της Ε.Ε αλλά και εκτός, λ.χ Η.Π.Α, Καναδάς, Ρωσία, αποτελεί απτή απόδειξη της εξελικτικής της πορείας με τις εξαγωγές να ανέρχονται ήδη στο 20% του συνόλου της παραγωγής της.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.vinegarpan.gr/el/ ή στη σελίδα https://www.facebook.com/ZafiropoulosVinegars/ στο FACEBOOK.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.