Skip to main content

MARKET

H Max Factor, το Make-up των Make-up Artists, στο attica Golden Hall

Αυτό που περίμενε κάθε γυναίκα είναι πια γεγονός!



H Max Factor, το πλέον αγαπητό brand μακιγιάζ στον κόσμο, βρίσκεται στο πολυκατάστημα attica, στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι).

Στο νέο corner της Max Factor θα αποκαλύψουμε τα μυστικά του μακιγιάζ όπως ορίζονται από το πιο πρωτοποριακό brand! Οι make-up artists της εταιρείας σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν για τα τελευταία trends του μακιγιάζ και να μοιραστούν μαζί σας πολύτιμα tips για ένα glamorous look για το Φθινόπωρο αλλά και για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που πλησιάζει!

Επισκεφθείτε το νέο corner για να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα της Max Factor και φυσικά για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί!

Μάθετε το μυστικό για βλεφαρίδες σα “στέμμα” με εντυπωσιακό όγκο, μήκος και απόλυτο διαχωρισμό από τη ρίζα έως τις άκρες με τη νέα Lash Crown Mascara! Χάρη στο πρωτοποριακό της βουρτσάκι με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, η Lash Crown Mascara προσφέρει την απόλυτη εμπειρία μεταμόρφωσης των βλεφαρίδων με μια απλή και γρήγορη εφαρμογή.

Εντυπωσιαστείτε από το νέο Healthy Skin Harmony Foundation για επιδερμίδα καλύτερη απ’ ότι δίχως make-up! Χάρη στην έξυπνη φόρμουλα που προσφέρει 24-ωρη ενυδάτωση, αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF20 και έλεγχο της γυαλάδας, το Healthy Skin Harmony Foundation χαρίζει ένα ημι-ματ φινίρισμα ενώ καταπολεμά τις επιπτώσεις του άγχους στην επιδερμίδα, για να εξασφαλίσει ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε το ακαταμάχητο Colour Elixir Honey Lacquer, με τρία lip effects σε ένα: το χρώμα ενός κραγιόν, τη λάμψη ενός lip gloss και τις θρεπτικές ιδιότητες ενός lip balm, επιτυγχάνοντας την τέλεια εμφάνιση των χειλιών χωρίς συμβιβασμούς.

Αποκτήστε ένα υπέροχα λαμπερό μακιγιάζ με τα Velvet Mattes Lipsticks -τα επαναστατικά κραγιόν τα οποία χαρίζουν εξαιρετικό, ματ αποτέλεσμα και ταυτόχρονα απόλυτα ενυδατωμένα χείλη-. Δοκιμάστε το καινοτόμο highlighter Crème Bronzer για φυσική λάμψη που διαρκεί όλο τον χρόνο.
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο