Skip to main content

MARKET

L’ Erbolario: Nέες σειρές Lillà Lillà & Indaco 

Αφεθείτε στη μαγεία του Αρωματικού Σύμπαντος  της L’ Erbolario με τις νέες σειρές Lillà Lillà & Indaco 



Lillà  Lillà  
Η συγκίνηση μιας ανάμνησης.  

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό των ανθών της Πασχαλιάς που την έκανε διάσημη στην Ιστορία είναι αυτό το «ξένοιαστο», λουλουδάτο τους άρωμα. Αυτά τα λουλουδάκια ,τα τόσο λεπτεπίλεπτα που περιβάλλονται από φύλλα σε σχήμα καρδιάς, μπορούν να κατακλύσουν τον αέρα των κήπων, με το ακαταμάχητο άρωμά τους. Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, το άρωμα της Πασχαλιάς μπορεί να απομακρύνει τις σκοτούρες και τις αγωνίες, να διαλύσει την ένταση και το άγχος. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ιταλία είναι γνωστή και ως serenella από τη λέξη serenità που θα πει ηρεμία. Αφεθείτε λοιπόν στη φροντίδα της νέας σειράς Lillà Lillà κάθε φορά που θα χρειάζεστε μια ανάπαυλα για να ξαναβρείτε την ηρεμία σας. Προϊόντα για το σώμα που η επιδερμίδα θα λατρέψει αλλά και αρωματικά χώρου για το σπίτι και το γραφείο. 
      
Άρωμα 
Όταν το άρωμα της Πασχαλιάς τυλίξει το σώμα και την ψυχή σας και ενωθεί με τις νότες από άνθη Πασχαλιάς, Neroli, Λάβδανο, Κεχριμπάρι και Κέδρο,  μία αίσθηση ανάλαφρης ευτυχίας θα σας πλημμυρίσει σαν τη χαρά που φέρνει η Άνοιξη.   
 
Αφρόλουτρο 
Το συναρπαστικό άρωμα της Πασχαλιάς του αφρόλουτρου Lillà Lillà θα συνοδεύσει την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς, στο μπάνιο ή το ντους. Τα πολύτιμα συστατικά του όπως το εκχύλισμα Αλθαίας και οι υδρολυμένες πρωτεΐνες Κάνναβης, αφήνουν το δέρμα απαλό και βελούδινο.  

elboriano_keimeno3.jpg
  
Αρωματική Κρέμα Σώματος   

Μια κρέμα εξαιρετικά ευχάριστη στη χρήση, καθόλου λιπαρή, που απορροφάται άμεσα και 
αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και απαλή, χάρη στην Κάνναβη που περιέχει η σύνθεσή της σε μορφή ελαίου και υδρολυμένης πρωτεΐνης αλλά και στο βούτυρο του Κακάο. Φυσικά το απόλυτο άρωμα της Πασχαλιάς θα τυλίξει το σώμα σας με γλυκύτητα και διάρκεια. 
 
Αρωματικό Σαπούνι  
Το σαπούνι Lillà Lillà έχει ήπια καθαριστική βάση από έλαια Κακάου, Ηλίανθου και Ελαιοκράμβης. Καθαρίζει απαλά τα χέρια και το σώμα και είναι κατάλληλο και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Τα έλαια Κάνναβης και Βαμβακιού τρέφουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα 
Πασχαλιάς της χαρίζει υπέροχο άρωμα. 

Άρωμα για Αρωματικά Στικ  
Το άρωμα για αρωματικά ξύλα Lillà Lillà θα δημιουργήσει για σας μια ατμόσφαιρα μαγική και ονειρεμένη. Με μια απλή κίνηση, βυθίζοντας τα ειδικά ξυλάκια Ραττάν στο αρωματικό διάλυμα, το μεθυστικό άρωμα της Πασχαλιάς θα απλωθεί στον χώρο σας για να σας μεταφέρει σ’ έναν ολάνθιστο κήπο. 
 
Beauty Bag  
Για να έχετε πάντα κοντά σας τη μαγεία της σειράς Lillà Lillà, φτιάξαμε για σας ένα μαγικό τσαντάκι που περιέχει το Άρωμα, το Αφρόλουτρο και την Αρωματική Κρέμα για το σώμα, σε ειδικό μέγεθος, κατάλληλο για ταξίδια. 
Γοητευτικά, πολύτιμα και τόσο αρωματικά!  

elboriano_keimeno.jpg

Indaco 
Πνευματικότητα και ευφορία… σε τόνους  μπλε λουλακί 

Βαθύ μπλε και ζωηρό βιολετί, δυο χρώματα που αγκαλιάζονται για να δώσουν ζωή σε μια ξεχωριστή απόχρωση ή καλύτερα σε ένα αυθεντικό χρώμα. Αναφερόμαστε στο Ιndaco ή λουλακί, το έκτο χρώμα του μαγικού ουράνιου τόξου. Το χρώμα της αυτοσυγκέντρωσης, της διαίσθησης, της έκστασης και της κατάληξης , της θετικής αύρας. 
Από παλιά στο Ιndaco αποδίδονταν αρετές και ιδιότητες σχεδόν  θεϊκές, δεμένες στη σφαίρα της πνευματικότητας και της εσωτερικότητας. Όταν το μαγικό αυτό χρώμα συνδυάζεται με ένα άνθος τόσο πολύτιμο, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το άνθος του λουλακιού  ή αλλιώς Indigofera tinctoria έχει αντιοξειδωτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Μαζί του η αριστοκρατική Κενταύρια, το μπλε Λινάρι και ο γαλάζιος Βόραγος ενυδατώνουν και τρέφουν την επιδερμίδα γαληνεύοντας το πνεύμα. Η νέα σειρά Indaco μας προσφέρει τη γαλήνη που αποπνέει η μαγική απόχρωση του νυχτερινού ουρανού. 
 
Άρωμα

Ένα άρωμα έντονο και μεθυστικό, το απαλό άγγιγμα μιας ανάμνησης, η χαρά μίας στιγμής που πίστευες χαμένη.
Περιέχει νότες από Γεράνι Αιγύπτου, Πούδρα από Κακάο, Πατσουλί Ινδονησίας, Βανίλια 
Μαδαγασκάρης, Βετιβέρ Ινδίας.  

Αφρόλουτρο  
Το λουλακί είναι το χρώμα της ειρήνης και της ηρεμίας. Ακριβώς για να σας κάνουμε να ξαναβρείτε μια ηρεμία ανεκτίμητη, επιλέξαμε να δώσουμε σ’ αυτή τη σύνθεση ένα άρωμα έντονο και ονειρεμένο. Ανάμεσα στα συστατικά της, το προστατευτικό εκχύλισμα της Indigofera tinctoria ένα μπουκέτο λουλουδιών χρώματος λουλακί της Κενταύριας, με τη μορφή του εκχυλίσματος και του αποστάγματος του Βόραγου, που χαρίζει ελαστικότητα και του Λιναριού που με τη μορφή της υδρολυμένης πρωτεΐνης, προστατεύει και ενυδατώνει.  

Αρωματική Κρέμα Σώματος  
Το Indaco είναι το κατεξοχήν σύμβολο της οικειότητας, του μυστηρίου και του θεϊκού.

Το ίδιο θεϊκές αποκαλύπτονται και οι ιδιότητες αυτής της κρέμας, που στη σύνθεσή της περιέχει εξαιρετικά εκχυλίσματα από άνθη λουλακί και μπλε, όπως το Indaco, ο Βόραγος, το Λινάρι και η Μολόχα, τα οποία εξασφαλίζουν ενυδάτωση και απαλότητα και συμπληρώνονται με πολύτιμα έλαια και βούτυρα. Η επιδερμίδα έτσι μένει τόσο απαλή όσο και γλυκά αρωματισμένη. 

elboriano_keimeno1.jpg

 Αρωματικό Σαπούνι  
Το αρωματικό σαπούνι της σειράς Indaco είναι τέλειο για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος, εξασφαλίζοντας απαλότητα και ενυδάτωση χάρη στα εκχυλίσματα του  
Λουλακιού, της Κενταύριας, της Μολόχας, αλλά και στα έλαια Λιναριού και Βόραγου. Η νέα φυτική καθαριστική του βάση βασίζεται στα έλαια Κακάου, Ηλίανθου και Ελαιοκράμβης και είναι  ιδανική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. 

Άρωμα για Αρωματικά Ξύλα 
Κλείστε τα μάτια για να απολαύσετε μία ξαφνική αίσθηση ευφορίας χάρη σ’ αυτό το άρωμα για αρωματικά ξύλα. Βυθίστε τα ειδικά ξυλάκια από Ραττάν στο αρωματικό διάλυμα και το πληθωρικό άρωμα του Indaco θα διαχυθεί στο χώρο σαν απαλό μυρωδάτο χαλί. 
  
Beauty Bag 

Για εσάς που δεν θέλετε να αποχωριστείτε τη μαγεία  της σειράς Indaco φτιάξαμε ένα μαγικό τσαντάκι που περιέχει άρωμα, αφρόλουτρο και κρέμα σώματος  σε     ειδικό μέγεθος, κατάλληλο για ταξίδια. Έτσι θα έχετε μαζί σας τα προϊόντα της σειράς όπου και όποτε το επιθυμείτε. 
                    
www.erbolario.gr 
Ακολουθήστε μας:   
Facebook Page: L’ Erbolario Greece  
Instagram Page: @erbolario_greece  

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30