Skip to main content

MARKET

10 Χρόνια Avenue Mall!

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο όλης της οικογένειας γιορτάζει και σας χαρίζει απίστευτα δώρα!



Το AVENUE Mall εδώ και 10 χρόνια, είναι το αγαπημένο εμπορικό κέντρο όλης της οικογένειας. Για τις εργαζόμενες γυναίκες, μητέρες ή μη, για τους εργαζόμενους μπαμπάδες ή μη, για όλη την οικογένεια που θέλει σε λίγο χρόνο, εύκολα και γρήγορα να κάνει όλες τις αγορές, η λύση είναι…ΑVENUE Mall.

Και φέτος κλείνει 10 χρόνια και μας περιμένει με εκπλήξεις, δώρα, δωροεπιταγές και εξαιρετικές τιμές, μια μέρα μετά την Black Friday. Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 12.00 έως τις 15.00 θα είμαστε όλοι εκεί να δούμε τι εκπλήξεις ετοίμασε το AVENUE για εμάς. Ο μεγάλος τυχερός θα φύγει με ένα Χριστουγεννιάτικο μποναμά 500€!

Το Εμπορικό Κέντρο στη γιορτή του αποφάσισε να στηρίξει το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συγκεντρώνοντας στο εμπορικό κέντρο  τρόφιμα μακράς διάρκειας για όσους έχουν την ανάγκη μας. 

Το AVENUE είναι στο πιο κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, παρκάρεις στο τεράστιο parking του, κάνεις τη βόλτα σου στα αγαπημένα καταστήματα για ότι χρειάζεσαι αλλά και στο ολοκαίνουργιο κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε 2 επίπεδα, για τα ψώνια του σπιτιού.  Βρίσκεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα. Φωτεινό και ευρύχωρο, με ευχάριστα χρώματα και θέα προς τα έξω,  από παντού, αποπνέει μια ζεστασιά και μάλιστα τώρα στις γιορτές θυμίζει στολισμένο σπιτικό! 

Και για τα παιδιά…είναι ο Παράδεισός τους!  Ο τεράστιος Παιδότοπος Volta, όπου θα διασκεδάσουν όσο εμείς πίνουμε τον καφέ μας, ή θα τα βάλουμε στο Carousel και στα αλογάκια, που βρίσκονται πάντα εκεί στο ισόγειο. Και φυσικά το Jumbo είναι εκεί για κάθε πειρασμό χωρίς ενοχή!

Χρόνια πολλά AVENUE! 

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr

www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens
To AVENUE βρίσκεται, στη Λεωφόρο Κηφισίας 41-47, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo και στο Ολυμπιακό στάδιο και πολύ κοντά στην είσοδο - έξοδο 11 της Αττικής οδού, ενώ εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές της Κηφισιάς και της τοπικής του Αμαρουσίου (συγκοινωνία 010 - σύνδεση με ΗΣΑΠ), καθώς και από τον προαστιακό (ο σταθμός «Κηφισίας» βρίσκεται σε μικρή απόσταση) και παρέχει δωρεάν parking 2.000 θέσεων!

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει