Skip to main content

MARKET

Απονομή Βραβείων Επιχειρηματικότητας

Η Frezyderm κέρδισε το βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας στο πλαίσιο της 23ης Απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων «Κούρος 2017» που πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2017.



Οι κορυφαίες επιχειρήσεις με τις πιο αξιοσημείωτες επιδόσεις ξεχώρισαν και βραβεύθηκαν σε ειδική τελετή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 23η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της υπευθυνότητας, απονέμοντας για ακόμη μία φορά τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και εκατοντάδων διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων. 

«Είναι τιμή μας που σε ένα τόσο ιδιαίτερο θεσμό διακριθήκαμε και αναδειχθήκαμε ανάμεσα σε εταιρείες με τόσο επιτυχημένη πορεία ανά τα χρόνια. Η έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη με τη δημιουργία νέων προϊόντων, η υιοθέτηση σύγχρονων καινοτόμων διαδικασιών, η ενίσχυση στον τομέα των πωλήσεων και ο συνεχής έλεγχος κόστους είναι τα σημεία εκείνα που έχουν κάνει τη διαφορά στη FREZYDERM,» δήλωσε ο κ. Ιωάννης Αναστασίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FREZYDERM.

«Τα τελευταία χρόνια παρά το κλίμα κρίσης που επικρατεί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, έχουμε καταφέρει να κινηθούμε κόντρα στο ρεύμα και να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς στις συνεχείς προκλήσεις. Επενδύουμε και αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και έχουμε ενσωματώσει σύγχρονες διαδικασίες και νέες μεθόδους προώθησης προϊόντων στον τρόπο λειτουργίας μας, κάτι που έχει σηματοδοτήσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας.» 

Και συμπλήρωσε ο κ. Ευθύμιος Αναστασίου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FREZYDERM «Τα αποτελέσματα της κάθε εταιρείας φανερώνουν τη δουλειά της και τις αξίες της. Η FREZYDERM έχει αγωνιστεί προκειμένου να παραμείνει υγιής και ανταγωνιστική επιχείρηση ανάμεσα σε τόσο σπουδαία ονόματα στον επιχειρησιακό κόσμο.
Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα αξιοποιώντας τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας, καθώς και να αποδίδουμε ξεχωριστές εμπειρίες στους καταναλωτές. Είναι δέσμευση της εταιρείας μας να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, έχοντας πάντοτε σα γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και τις συνθήκες κατά τις οποίες καλούμαστε να δημιουργήσουμε.»

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει σα στόχο να αναδείξει και να στηρίξει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, κυρίως όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την επιχειρηματική δράση και το όραμα νέων ανθρώπων.
Οι επιχειρήσεις που τιμήθηκαν με Βραβείο ΚΟΥΡΟΣ, αλλά και όλες εκείνες που έχουν αγωνιστεί να παραμείνουν υγιείς και ανταγωνιστικές τα τελευταία χρόνια, στηρίζουν ουσιαστικά την οικονομία και την απασχόληση.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει