Skip to main content

MARKET

Πάσχα για παιδιά στο Mare West

Μην πας μακριά… ένα χαρούμενο Πάσχα έρχεται στο MARE WEST



*Κυριακή 1 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά*

(Κόρινθος, 26 Μαρτίου 2018): Αυτό το Πάσχα, η χαρά της άνοιξης καταφτάνει στο MARE WEST παρέα με το άτακτο παπί και την κυρία Bunny!

Το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου γεμίζει χαμόγελα, παιχνίδι, και ατελείωτες ώρες διασκέδασης
για τους μικρούς μας φίλους.

Από το Σάββατο 31 Μαρτίου και κάθε μέρα μέχρι και τις 7 Απριλίου, τα παιδιά διασκεδάζουν στο MARE WEST με πολλαπλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν, bubble show, σεμινάρια μαγείας, ξυλοπόδαρους, θεατρικό παιχνίδι, διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής, face painting, δημιουργικές πασχαλινές κατασκευές, επιτραπέζια, παζλ, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, χορό και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι. Παρέα με τα παιδιά θα είναι κάθε μέρα και το φανταστικά άτακτο παπί αλλά και η κυρία Bunny που μαζί με  τους μικρούς μας φίλους, θα βγάζουν φωτογραφίες, θα χορεύουν και θα φροντίζουν ώστε τα χαμόγελα να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο.

Οι ώρες λειτουργίας των παιδικών δραστηριοτήτων θα είναι κάθε μέρα από τις 31 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου 11:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00 δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους, νονούς και γονείς, τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη βόλτα τους για όλα τα απαραίτητα των ημερών με πολύ παιχνίδι για τα ενθουσιασμένα πιτσιρίκια.
Ειδικά για τις 30/3, 31/3 και 1/4, στο Mare West θα φιλοξενηθεί και Πασχαλινό Bazaar από τον Πανελλαδικό Σύλλογο για παιδιά με Αιματολογικές παθήσεις και σύνδρομο down «Παιδί & Δημιουργία» δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να στηρίξουν το σημαντικό έργο του συλλόγου.

Παράλληλα, με τον ήλιο να μας κάνει όλο και περισσότερες εμφανίσεις, το παιχνίδι θα μπορεί να συνεχιστεί και στην πρότυπη παιδική χαρά 2 στρεμμάτων του MARE WEST και η χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα στα άκαπνα καφέ του εμπορικού πάρκου να γίνει ακόμα πιο απολαυστική.

mare_keimeno.jpg

MARE WEST 
Mην πας μακριά! Το πιο χαρούμενο Πάσχα έρχεται στο Mare West!

Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST

-    Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
-    Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
-    Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
-    Parking: 800 δωρεάν θέσεις 
-    Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια 
-    Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
-    Parking ποδηλάτων
-    Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑREWEST
www.marewest.gr

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του