Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

MARKET

Million Chances: Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκαν τα σεμινάρια του προγράμματος της W.I.N. HELLAS, με την ευγενική υποστήριξη του Schwarzkopf,  στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Million Chances για την ενδυνάμωση των γυναικών.



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στη Θεσσαλονίκη ο δεύτερος κύκλος του ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες, από  τη W.I.N. HELLAS, με τίτλο «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου».  Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν με την ευγενική υποστήριξη του Schwarzkopf στο πλαίσιο του Παγκόσμιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Million Chances», που έχει στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών σε όλον τον κόσμο, για τη βελτίωση της προσωπικής ή και της  επαγγελματική τους  κατάστασης και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς.  

Ο κύκλος στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς, είχε συμμετοχή από συνολικά 30 γυναίκες, οι οποίες παρακολούθησαν για 15 εβδομάδες τη δίωρη εβδομαδιαία συνάντηση που περιελάμβανε θεωρητικές εισηγήσεις, συζητήσεις και βιωματικές ασκήσεις από τους εξειδικευμένους ψυχολόγους του προγράμματος.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχουσες γυναίκες, έλαβαν ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas, ενώ και οι εκπρόσωποι της  Henkel Hellas και του Προγράμματος Million Chances στην Ελλάδα, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς και σε κάθε επόμενο βήμα. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ενδιαφέρον των γυναικών ήταν θερμό από την αρχή και η συμμετοχή τους ενεργή σε όλη τη διάρκεια του κύκλου, με αποτέλεσμα να δηλώνουν ότι έπειτα από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου:

•    Ενισχύθηκε η Ψυχολογία, Αυτοπεποίθηση  και Αυτοεκτίμησή τους
•    Ήδη παρατηρούν τις πρώτες αλλαγές στην αντιμετώπιση των θεμάτων που τους απασχολούν και χαίρονται για την ατομική τους βελτίωση και ενδυνάμωση
•    Αναγνωρίζουν τις διάφορες μορφές βίας και πλέον νιώθουν ότι έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να διαχειριστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές ή περιστατικά


 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

CELEBS

Θετικές εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Tι λέει η σύζυγός του

«Στην κόρη μας λείπει ο μπαμπάς της- Θα σηκωθεί, θα είναι όπως ήταν πριν»