Skip to main content

MARKET

Εντατικά εργαστήρια κινησιολογίας στο ΠΚ με τον Παύλο Κουρτίδη

Επαγγελματίες χορευτές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κινητικό λεξιλόγιο που αντιπροσωπεύει τον ίδιο τον χορογράφο και σκηνοθέτη, αλλά και την ομάδα του.



Μετά τη «Στύγα, τη θεά των Υδάτων», ο χορογράφος και σκηνοθέτης Παύλος Κουρτίδης προετοιμάζει τη νέα του παραγωγή που εστιάζει σε μία μεγάλη στιγμή της  ελληνικής ιστορίας και φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές μας παρουσιάζοντας, πραγματικά ιστορικά γεγονότα και μαρτυρίες ενός όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Με αφορμή αυτή την παράσταση, ξεκινούν στο θέατρο ΠΚ δύο κύκλοι εντατικών εργαστηρίων κινησιολογίας για επαγγελματίες χορευτές με εμπειρία στο σύγχρονο χορό, για να γνωρίσουν το κινητικό λεξιλόγιο που αντιπροσωπεύει τον ίδιο και την ομάδα του.

•    Ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τις 7-25 Μαΐου 2018 και ο δεύτερος τον Ιούλιο (οι σχετικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα). 
•    Οι χορευτές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον πρώτο κύκλο εργαστηρίων θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και 2 πρόσφατες φωτογραφίες στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 2 Μαΐου. Θα ακολουθήσει απαντητικό e-mail σε όσους έχουν επιλεχθεί. 
•    Μετά το τέλος των δύο κύκλων εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί και η ακρόαση για την τελική επιλογή των χορευτών που θα πλαισιώσουν την νέα παράσταση που θα ανέβει τη θεατρική σεζόν 2018-2019. 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική