Skip to main content

MARKET

Πρέπει να δοκιμάσεις τη νέα σειρά ψωμιών Καραμολέγκος

Ψωμί με Κ κεφαλαίο!



Μια νέα θρεπτική και νόστιμη σειρά ψωμιών βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ και πρέπει να τη δοκιμάσεις! Αναφερόμαστε σε αυτή του Καραμολέγκου, που συνδυάζει τα διατροφικά οφέλη της ολικής άλεσης με την απαράμιλλη γεύση του φυσικού προζυμιού!

Ναι, καλά διαβάζεις: φυσικό προζύμι. Η εταιρεία παράγει καθημερινά μια ποικιλία από φυσικά προζύμια και τα χρησιμοποιεί στις συνταγές της. Έτσι δημιουργείται ο ιδιαίτερος χαρακτήρα του κάθε ψωμιού σε επίπεδο γεύσης, αρώματος και δομής, και απολαμβάνουμε όλοι μας καθημερινά αυθεντική γεύση ψωμιού!

Πάμε, όμως, να σου πούμε για τη νέα σειρά. 3 νέα προϊόντα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις και να τα βάλεις στο καθημερινό σου μενού. Θα σου μιλήσουμε αναλυτικά ευθύς αμέσως. 

Ψωμί σε Φέτες Ζέας

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστής είναι το «Ζέας», το μοναδικό ψωμί  με 100% άλευρα Ζέας που θα βρείτε στα ράφια των super markets. Φτιαγμένο από σπόρους υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, των οποίων η καλλιέργεια αναβίωσε μετά από χρόνια στο Αγρόκτημα Αντωνόπουλου και γίνεται αυστηρά χωρίς λιπάσματα.

Τα άλευρα Ζέας αλέθονται σε πετρόμυλο, με αποτέλεσμα να διατηρούν ατόφια όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Κάθε φέτα ψωμιού «Ζέας» φέρνει γνήσια νοστιμιά στην διατροφή μας.

Ψωμί σε Φέτες 100% Ολικής Άλεσης

Ξεχωρίζει επίσης το «100% Ολικής Άλεσης», ένα ψωμί που διατηρεί ακέραιους τους διατροφικούς θησαυρούς που προέρχονται από τα τρία μέρη του καρπού, τον εξωτερικό φλοιό, το φύτρο και το ενδοσπέρμιο.

Ψωμί σε Φέτες Οκτάσπορο

Η σειρά ολοκληρώνεται με το «Οκτάσπορο», ένα ψωμί πλούσιο σε γεύση, χάρη στα 8 διαφορετικά είδη σπόρων. Η βρώμη, η σίκαλη, το κριθάρι, το σιτάρι, ο λιναρόσπορος, ο ηλιόσπορος, το δίκοκκο σιτάρι και το κεχρί προσφέρουν αμείωτη απόλαυση σε κάθε μπουκιά.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα