4 αγαπημένες Ελληνίδες συμμετέχουν στη νέα digital καμπάνια του Bio-Oil 

Η νέα καμπάνια του Bio-Oil μας μιλάει για τη μοναδικότητα του γυναικείου δέρματος


Το Bio-Oil μένει πιστό στην αποστολή του να προσφέρει φροντίδα και περιποίηση στο δέρμα κάθε γυναίκας και το αποδεικνύει μέσα από την ξεχωριστή digital καμπάνια του, με τίτλο «μοναδική, όπως το δέρμα σου».

Στόχος της νέας καμπάνιας είναι να βοηθήσει κάθε γυναίκα να αγαπήσει το δέρμα της ακόμα περισσότερο και να αναγνωρίσει τη μοναδικότητά του. Μέσα από τις προσωπικές ιστορίες τεσσάρων αγαπημένων Ελληνίδων, το Bio-Oil υπογραμμίζει τη σημασία της καθημερινής φροντίδας του δέρματός μας. 

Στο πλευρό του Bio-Oil βρίσκονται γνωστές, αγαπημένες Ελληνίδες που βίωσαν σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους κάποιες προκλήσεις που σχετίζονται με το δέρμα τους. Η Ελένη Βαΐτσου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μυρτώ Αλικάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι οι πρωταγωνίστριες τεσσάρων videos, μέσα από τα οποία μοιράζονται ανοιχτά, τις ιστορίες τους, εξηγώντας πώς το Bio-Oil τις βοήθησε να προσφέρουν στο δέρμα τους τη φροντίδα που του αξίζει. 

biooil_keimeno1.jpg

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Καμπούρη αφηγείται την ιστορία της που αφορά στο πολύ συχνό πρόβλημα των ραγάδων στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Ελένη Βαΐτσου μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με κάποια σημάδια στο πρόσωπό της, ενώ η Μυρτώ Αλικάκη θίγει το ζήτημα των ρυτίδων, που απασχολεί κάθε γυναίκα μεγαλώνοντας. Τέλος, η Τόνια Σωτηροπούλου μιλάει για την αφυδάτωση και την ξηροδερμία, που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Όλες ανεξαιρέτως, αναφέρονται στην καταλυτική - ευεργετική δράση που είχε το Bio-Oil στην επίλυση του δερματικού τους προβλήματος.   

biooil_keimeno.jpg

Ανακάλυψε κι εσύ τις μοναδικές αυτές ιστορίες στη σελίδα του Bio-Oil Greece στο Facebook και δες πώς το πολύτιμο αυτό έλαιο μπορεί να βοηθήσει και το δικό σου δέρμα. Μην μείνεις, όμως, εκεί: γράψε με comment τη δική σου, #monadikiopostodermasou ιστορία και γίνε μία από τις τυχερές που θα τη δουν να «παίρνει ζωή» μέσα από τα επόμενα videos του Bio-Oil και θα κερδίσει δώρα Bio-Oil. 

«Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου»

Δείτε το video της Ελένης Βαΐτσου
 

"Μοναδική όπως το δέρμα σου" | Ελένη Βαΐτσου

Επειδή είσαι μοναδική όπως το δέρμα σου… πάρε μέρος και εσύ! Η Έλενα Βαΐτσου μιλάει για… σημάδια και μοιράζεται μαζί μας μια ιστορία δίχως τέλος. Δες το video, γράψε με comment τη #monadikiopostodermasou ιστορία και γίνε μία από τις τυχερές που θα τη μοιραστούν μαζί μας στα επόμενα videos και θα κερδίσουν δώρα Bio-Oil!

Posted by Bio-Oil Greece on Wednesday, April 11, 2018

Δείτε το video της Δέσποινας Καμπούρη 

"Μοναδική όπως το δέρμα σου" | Δέσποινα Καμπούρη

Επειδή είσαι μοναδική όπως το δέρμα σου… πάρε μέρος και εσύ! H Δέσποινα Καμπούρη μοιράζεται μαζί μας μια πολύ δική της ιστορία, από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Δες το video, γράψε με comment τη #monadikiopostodermasou ιστορία και γίνε μία από τις τυχερές που θα τη μοιραστούν μαζί μας στα επόμενα videos και θα κερδίσουν δώρα Bio-Oil!

Posted by Bio-Oil Greece on Wednesday, April 18, 2018 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares