Skip to main content

MARKET

Η Oysho παρουσιάζει την κολεξιόν βιώσιμης ανάπτυξης στην Κίνα.

Η Oysho παρουσιάζει την κολεξιόν βιώσιμης ανάπτυξης Join Life στη Σαγκάη σε συνεργασία με την περουβιανή καλλιτέχνιδα Ana Teresa Barboza



Με το σλόγκαν «COLOR YOUR LIFE» η Oysho παρουσιάζει στη Σαγκάη την κολεξιόν βιώσιμης ανάπτυξης ως μέρος του παγκόσμιου έργου της JOIN LIFE

Το Fosun Art Center, εμβληματικό κέντρο τέχνης και πολιτισμού που βρίσκεται στο The Bund, μετατράπηκε σε χώρο παρουσίασης των νέων κολεξιόν Beachwear, Lingerie, Sleepwear, Gymwear της Oysho. 

Με το χρώμα σαν οδηγό, η Oysho παρουσιάζει την κολεξιόν παραλίας βιώσιμης ανάπτυξης Join Life με την σφραγίδα της περουβιανής καλλιτέχνιδας Ana Teresa Barboza, η οποία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσίασε διάφορα έργα της και δημιούργησε ενώπιον όλων των καλεσμένων το τελευταίο της έργο τέχνης.

Στις δημιουργίες της Ana Teresa Barboza αποκλειστικά για τη μάρκα, αναμειγνύονται βιώσιμα υλικά και έντονα χρώματα δημιουργώντας μία ιδιαίτερη σύνδεση με την κολεξιόν παραλίας Join Life της Oysho, από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, νήμα που προέρχεται από παλιά δίχτυα αλιείας. 

Η Oysho συνεχίζει με το στοίχημά της για νεανικές προτάσεις του διεθνούς καλλιτεχνικού κόσμου και «αγκαλιάζει» τη δημιουργική και καινοτόμα ματιά μιας από τις πιο υποσχόμενες καλλιτέχνιδες στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης.  

oysho_keimeno1.jpg

ANA TERESA BARBOZA
Η Ana Teresa Barboza είναι μία καλλιτέχνιδα από το Περού που δουλεύει με το νήμα και τη ραφή δημιουργώντας υφασμάτινες και κεντημένες εικόνες μαζί με άλλα μέσα όπως το σχέδιο, τη φωτογραφία και τα ρούχα. 

Αυτή τη στιγμή το έργο της είναι μέρος της ίδιας χειροποίητης δουλειάς, συνδέοντας την ύφανση και το κέντημα με τις αδιόρατες διαδικασίες της φύσης, αναγκάζοντάς μας να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο την κοιτάμε, προσεγγίζοντάς μας στις δομές και τις διαδικασίες της.

Η Ana Teresa ζει και εργάζεται στη Λίμα, Περού. Έχει παρουσιάσει το προσωπικό έργο της στη Λίμα και το Μαϊάμι και έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκθέσεις σε σημαντικές διεθνείς πόλεις όπως Λα Παζ, Νέα Υόρκη, Χιούστον, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Γενεύη και Παρίσι.  

JOIN LIFE

Η Oysho πιστεύει σ’ ένα μέλλον πιο βιώσιμο, για αυτό δεσμεύεται μ’ ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης για να προωθήσει αυτή την αλλαγή και να μειώσει τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις σ’ όλες τις διαδικασίες. 

Με τις κολεξιόν της, η Oysho στοιχηματίζει σε μία μόδα με περισσότερη οικολογική συνείδηση ενώ παράλληλα φροντίζει το περιβάλλον. Όλα τα ενδύματα Join Life κατασκευάζονται από πιο βιώσιμες πρώτες ύλες όπως το Οργανικό Βαμβάκι ή το Tencel ή με ανακυκλωμένα υφάσματα που καταναλώνουν λιγότερους φυσικούς πόρους και παράγουν λιγότερα απορρίμματα, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και προστατεύοντας έτσι τη βιοποικιλότητα. Από αυτά τα υφάσματα γεννιούνται κολεξιόν με Ανακυκλωμένο Πολυεστέρα, που παράγεται από χρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια, ή η νέα σειρά παραλίας Join Life που είναι από Ανακυκλωμένο Πολυαμίδιο, το οποίο προέρχεται από υπολείμματα παλιών διχτυών αλιείας, μοκέτες ή ρετάλια παραγωγής. 

Το έργο Join Life πάει πιο πέρα από τις πρώτες ύλες με τις οποίες γίνονται τα ενδύματα. Τα βασικά βήματα σ’ αυτή τη διαδικασία οικολογικής συνείδησης περνάνε από μία πιο βιώσιμη υλικοτεχνική υποστήριξη, καταστήματα eco-αποδοτικά, online συσκευασίες από ανακυκλωμένο υλικό αλλά και ένα πρόγραμμα συλλογής ρούχων. 

Με το έργο Join Life, η Oysho στοιχηματίζει στον σεβασμό του περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη ποιότητα, ενσωματώνοντας τη φροντίδα των πόρων της γης και αναζητώντας συνεχώς λύσεις για τη φροντίδα του περιβάλλοντος.
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει