Skip to main content

MARKET

Weekend Brunch Buffet @ Blends!

Η απόλυτη εμπειρία που μας δίνει έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούμε να έρθει το Σαββατοκύριακο!



Από τις 9 Σεπτεμβρίου, το πιο Blended Brunch των Νοτίων Προαστίων επιστρέφει ανανεωμένο! Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Blended Brunch τον περσινό χειμώνα, οι λάτρεις αυτής της αγαπημένης «πρωινο-μεσημεριανής» συνήθειας, θα μπορούν να απολαμβάνουν το πλούσιο μπουφέ του Blends κάθε Σάββατο 13:00-17:00 και Κυριακή 12:00-16:00.

Λαχταριστές γεύσεις με κρύα και ζεστά πιάτα, κρουασάν, ολόφρεσκα σάντουιντς, ζουμερά burgers, ομελέτες, μοναδικά εδέσματα όπως αφράτα pancakes, muffins, κέικ και τάρτες είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές του πλούσιου μπουφέ που έχει επιμεληθεί ο σεφ Κώστας Λώλας. 

blendseduc_keimeno1.jpg

Τα φρέσκα φρούτα έχουν μοναδική θέση στον κατάλογο του Blends συνδυασμένα με γευστικά energy boosters, ενώ η μεγάλη ποικιλία σε αλλαντικά και τυριά ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς της παρέας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Weekend Brunch Buffet μόνο με 15 ευρώ/άτομο.

Η απόλυτη εμπειρία που μας δίνει έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούμε να έρθει το Σαββατοκύριακο!

Blends. The place to blend your senses.

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του http://www.blends.com.gr και τις σελίδες τους στο Facebook https://www.facebook.com/BlendsGlyfada/και το Instagram https://www.instagram.com/blendsglyfada/

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη