Skip to main content

MARKET

Wear-Your-Confidence και ζήσε την εμπειρία ενός exclusive workout session

...powered by adidas Women και Cosmos Sport



Οι adidas Women και τα COSMOS SPORT φέρνουν κοντά σου τη νέα Statement Collection και σε προσκαλούν σε ένα exclusive workout session που θα απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Την Τετάρτη 07.11 στις 19:00, το πιο αυθεντικό γυναικείο community παρέα με την Τόνια Σωτηροπούλου, σε προσκαλούν στο κατάστημα COSMOS SPORT στην Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 433) για να ανακαλύψεις τη νέα training συλλογή του brand.

Για μία ημέρα, το κατάστημα θα μετατραπεί σε ένα exclusive training studio όπου η Μάντη Περσάκη, μία αυθεντική γυναίκα του adidas Women community, θα σε καθοδηγήσει και θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου μέσα από ένα tailor made workout session.

Παράλληλα μοναδικά female και wellness workshops θα συνθέσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις. Μέσα από ένα εξειδικευμένο bra fitting θα ανακαλύψεις το κατάλληλο adidas bra που θα απογειώσει τις προπονήσεις σου, υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου mixologist θα μάθεις να δημιουργείς ένα απολαυστικό και θρεπτικό avocado smoothie, ενώ acai bowls και healthy snacks θα σε τονώσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια. 

Κλείσε τώρα τη θέση σου:

https://www.cosmossport.gr/el/Article/landing-pages/ready-to-go-12215.html 

#adidasWomen

#HereToCreate


 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα