Skip to main content

MARKET

Μεγάλο φινάλε για το Bread Battles από την εταιρεία «Καραμολέγκος»!

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το “Bread Battles”, το 1ο online παιχνίδι μαγειρικής από την εταιρεία «Καραμολέγκος»



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Bread Battles”, το 1ο online παιχνίδι μαγειρικής από την εταιρεία «Καραμολέγκος» , την αγαπημένη εταιρεία εκλεκτών και λαχταριστών αρτοσκευασμάτων για όλη την οικογένεια, με τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία!

karamolegkos_keimeno.jpg

Στο φιλόξενο χώρο του Hub Athens, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ο αγαπημένος σεφ Ακης Πετρετζίκης υποδέχτηκε σε έναν φαντασμαγορικό τελικό , τους  5 νικητές των BreadBattles Challenges, οι οποίοι μαγείρεψαν live και εντυπωσίασαν το κοινό και τον Άκη με τις δημιουργίες τους . Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Κάρολος Μιχαηλίδης (@_thefoodarchitect_), του οποίου η συνταγή συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από τον ίδιο και το κοινό που  παρακολούθησε την εκδήλωση. Το έπαθλο του μεγάλου νικητή ήταν ένα ταξίδι γευσιγνωσίας στη μαγευτική Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, ενώ όλοι οι  φιναλίστ κέρδισαν έκαστος, προϊόντα συνολικής αξίας 200€ από το e-shop του Άκη Πετρετζίκη καθώς και ένα ταξίδι στη Σαντορίνη, στον τόπο καταγωγής της οικογένειας Καραμολέγκου!

karamolegkos_keimeno2.jpg

Κατά τη διάρκεια της μοναδικής βραδιάς δίπλα στους φιναλίστ βρέθηκαν οι διάσημοι  ηθοποιοί Σμαράγδα Καρύδη και Γιάννης Τσιμιτσέλης , οι food bloggers Γαβριήλ Νικολαίδης και The Eaters και η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη που είχαν  επίσης δημιουργήσει συνταγές , υποστηρίζοντας με τη σειρά τους τα Breadbattles.

Μετά τον τελικό, ακολούθησε πάρτυ, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν μοναδικά προϊόντα  “Καραμολέγκος” υπό τους ήχους της μπάντας Beejeesus.

#breadbattles
#toekanemeagapi

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή