Skip to main content

MARKET

Η LG παρουσιάζει το στεγνωτήριο RC90U2AV2W με προηγμένη τεχνολογία με DUAL Inverter Heat Pump™

Υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης για διπλή εξοικονόμηση ρεύματος και χρόνου



Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα αποδοτική λύση για το στέγνωμα των ρούχων με το νέο μοντέλο στεγνωτηρίου RC90U2AV2W που παρέχει υψηλό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης. Η προηγμένη τεχνολογία και οι καινοτόμες λειτουργίες που ενσωματώνει το μοντέλο RC90U2AV2W χωρητικότητας 9kg της LG προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα φροντίζοντας για τη διατήρηση των υφασμάτων και των ρούχων.

Pixel
Pixel

Για διπλή εξοικονόμηση ρεύματος και χρόνου, το στεγνωτήριο RC90U2AV2W διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία inverter με DUAL Inverter Heat Pump™ παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης χρόνου από ποτέ. Το στεγνωτήριο RC90U2AV2W επιτυγχάνει ενεργειακή απόδοση Α+++ -10% χάρη στην αντλία θερμότητας με την πρωτοποριακή τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump™. Παράλληλα, προσφέρει λειτουργίες για γρήγορο στέγνωμα, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για προστασία της ποιότητας των ρούχων του.

Η τεχνολογία Eco Hybrid™ που ενσωματώνει το μοντέλο RC90U2AV2W παρέχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας ή χρόνου ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες του καταναλωτή. Μέσω της τεχνολογίας Eco Hybrid, καθίσταται εφικτή η επιλογή ανάμεσα στην εξοικονόμηση νερού και στη μείωση του χρόνου του κύκλου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητες του χρήστη. Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του ανοίγματος της πόρτας του στεγνωτηρίου ώστε να ανοίγει είτε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Το νέο στεγνωτήριο διατηρεί χαμηλή τη θερμοκρασία για να ελαχιστοποιεί τη συρρίκνωση και τη φθορά όλων των ρούχων, από ευαίσθητα υφάσματα, όπως τα εσώρουχα, μέχρι πιο βαριά ρούχα, όπως οι μάλλινες ζακέτες. Το νέο μοντέλο διαθέτει το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών (Allergy Care™) το οποίο μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες όπως τα ακάρεα σκόνης, τα αλλεργιογόνα των κατοικίδιων ζώων και τη γύρη και εξασφαλίζει την καθαριότητα και την υγιεινή των ενδυμάτων για όλη την οικογένεια.

Ο DUAL Inverter Συμπιεστής και το Inverter Μοτέρ, υποστηρίζονται από δεκαετή εγγύηση εξασφαλίζοντας έτσι την μακροχρόνια ανθεκτικότητά του. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή SmartThiQ® και το Wi-Fi. Οι δύο λειτουργίες επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο του νέου στεγνωτηρίου, τη διάγνωση προβλημάτων και το έλεγχο της κατάστασης λειτουργίας του μέσω μιας συνδεδεμένης συσκευής.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα  καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό  δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company
Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών και συστημάτων κλιματισμού και ελέγχου ποιότητας αέρα. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με κορυφαίες τεχνολογίες του κλάδου. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής, η LG δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη,  προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς το χρήστη προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, συσκευές μαγειρικής, ηλεκτρικές σκούπες, εντοιχισμένες συσκευές, air-condition, καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες. Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου, αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:
www.lg.com/gr
LG Magazine
www.facebook.com/lghellas 
www.LinkedIn.com/lghellas

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου