Skip to main content

MARKET

Το νέο LIPS FOR LIFE LIPSTICK δεν είναι απλά ένα κραγιόν!

Μπορεί να αλλάζει χρώμα, μπορεί να αλλάξει ζωές



Η γνωστή αλυσίδα καλλυντικών 3INA (προφέρεται Mina) αποτελεί πηγή έμπνευσης χάρη στο μοναδικό της χαρακτήρα: πολυτελής αλλά προσιτή, θηλυκή αλλά όχι ψεύτικη, αυθεντική και ολοκληρωμένη. Οι συλλογές της 3INA απαρτίζονται από μια ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων και προϊοντικών συνθέσεων και αποτελούν την πιο έξυπνη επιλογή ομορφιάς για γυναίκες που τολμούν να κάνουν τη διαφορά.

Τη διαφορά όμως επιδιώκει να κάνει και η ίδια η εταιρεία με το λανσάρισμα του νέου limited edition κραγιόν LIPS FOR LIFE LIPSTICK.
Το LIPS FOR LIFE LIPSTICK δεν είναι απλά ένα κραγιόν. Είναι προϊόν της ίδιας της φιλοσοφίας της εταιρείας η οποία βασίζεται στην ιδέα ότι ακόμα και στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να βρίσκουμε το δρόμο για την ευτυχία αλλά και να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε θετικά.

3INA_LRG3.jpg

Έχοντας αυτό κατά νου, το νέο προϊόν της εταιρείας εκπέμπει ζωντάνια και λάμψη, προστατεύει και θρέφει τα χείλη και μπορεί να… αλλάζει χρώμα και να μετατρέπεται σε ένα προϊόν αποκλειστικά προσωπικό, καθώς ανάλογα με το PH του δέρματος δημιουργεί διαφορετική απόχρωση!

Το νέο LIPS FOR LIFE LIPSTICK μπορεί όμως να αλλάξει και ζωές και συγκεκριμένα τις ζωές ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο, καθώς η εταιρεία πρόσφατα εγκαινίασε τη συνεργασία της με το World Cancer Research Fund (WCRF) και θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων από την πώληση του νέου
αυτού πρωτοποριακού LIPS FOR LIFE LIPSTICK για τη στήριξη του αγώνα του Οργανισμού ενάντια στον καρκίνο.

3INA.com
https://www.facebook.com/3ina.greece/
https://www.instagram.com/3inagreece/?hl=el

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα