Skip to main content

MARKET

Η Fresh Line παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της εικόνα με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Γλυφάδα

Οι καλεσμένοι γνώρισαν καλύτερα τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης στο φιλόξενο και εκσυγχρονισμένο κατάστημα



Με αφορμή το opening του νέου καταστήματός της Fresh Line στη Γλυφάδα στην οδό Αγγέλου Μεταξά, celebrities, δημοσιογράφοι, bloggers και fans της εταιρείας επισκέφθηκαν από το πρωί το κατάστημα για να γνωρίσουν από κοντά το νέο concept των καταστημάτων. Μεταξύ των λαμπερών παρευρισκόμενων ήταν οι: Ανθή Βούλγαρη, Μαρία – Λουίζα Βούρου, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Γιατζόγλου, Στέλλα Δημητρίου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δώρα Κατσικογιάννη, Ισμήνη Νταφοπούλου, Κλέλια Πανταζή, Άννη Πανταζή, Νάνσυ Παραδεισανού, Φλωρίντα Πετρουτσέλι, Σάσα Σταμάτη.

FreshLine_3.jpg 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι την καλύτερη πρόταση Χριστουγεννιάτικων δώρων ομορφιάς: τα 12 πολυαναμενόμενα Peacock XMAS Gift Sets! Μέσα από την περιήγησή τους στο νέο, φιλόξενο και εκσυγχρονισμένο κατάστημα της Γλυφάδας γνωρίσαν καλύτερα τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών της εταιρείας. Το Fresh Bar και το experience counter κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, αφού μπόρεσαν να δοκιμάσουν live όλα τα νέα προϊόντα.

FreshLine_4.jpg


Πέρα από το κατάστημα στη Γλυφάδα, η εταιρεία επεκτείνεται με άλλα 3 ολοκαίνουρια καταστήματα στο Χαλάνδρι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Τσιμισκή, αλλά και στο νέο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet στη Λάρισα. Τα νέα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τo νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο της Fresh Line, σηματοδοτώντας την αρχή για την πλήρη ανανέωση του αγαπημένου brand.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά