Skip to main content

MARKET

Νέα μαύρα γάντια νιτριλίου μίας χρήσης από τη SANITAS

Ξεχωρίζουν για τον συνδυασμό ποιότητας, ευκολίας και κομψότητας που προσφέρουν




H SANITAS, η Νο1 μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, που φροντίζει καθημερινά το σπίτι μας με φιλοσοφία βασισμένη στην ποιότητα και την πρωτοπορία, φέρνει στην ελληνική αγορά τα μαύρα γάντια νιτριλίου μίας χρήσης για να σας «λύσει» τα χέρια!

Τα μαύρα γάντια νιτριλίου της SANITAS είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση και κατασκευάζονται από 100% καουτσούκ νιτριλίου, ώστε να έρχονται σε ασφαλή επαφή με όλους τους τύπους τροφίμων. Δεν περιέχουν πούδρα και latex, γεγονός που τα καθιστά κορυφαία στην κατηγορία τους, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από άτομα με υπερευαισθησία ή αλλεργία σε αυτά τα συστατικά.

Τα μαύρα γάντια της SANITAS ξεχωρίζουν για τον συνδυασμό ποιότητας, ευκολίας και κομψότητας που προσφέρουν, ενώ είναι εξαιρετικά ελαστικά, απαλά και άνετα κατά την εφαρμογή, αφού φοριούνται και αφαιρούνται εύκολα, ενώ έχουν ενισχυμένες άκρες δακτύλων που αυξάνουν την αντοχή κατά τη χρήση. Τα μαύρα γάντια της SANITAS, με την ελαστικότητά τους, εφαρμόζουν τέλεια στα χέρια και είναι ιδανικά για κάθε γευστική σας δημιουργία αφού αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή στη μαγειρική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τους μεγαλύτερους Έλληνες σεφ!

Αν θες και εσύ να προσθέσεις μια ποιοτική «πινελιά» στην καθημερινότητά σου, αναζήτησε τα νέα μαύρα γάντια νιτριλίου μίας χρήσης της SANITAS στα κοντινότερα σημεία πώλησης.

Η SANITAS 
Δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην φιλοξενεί στα συρτάρια του τουλάχιστον ένα προϊόν με το όνομα SANITAS! Εδώ και τουλάχιστον πενήντα χρόνια οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για την Ελληνίδα νοικοκυρά, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την φροντίδα της κουζίνας και όχι μόνο. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα SANITAS που κυκλοφορούν σε κάθε σπίτι. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάρκα έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto:  «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα