Skip to main content

MARKET

Beiersdorf Hellas: 50 χρόνια στην Ελλάδα

Μία επέτειο – ορόσημο για την ιστορία της γιορτάζει φέτος η Beiersdorf Hellas




Μία επέτειο – ορόσημο για την ιστορία της γιορτάζει φέτος η Beiersdorf Hellas, η οποία συμπληρώνει 50 χρόνια σταθερής και επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. Με αφετηρία το 1968, η Beiersdorf Hellas ξεκίνησε το ταξίδι της στην ελληνική αγορά διαθέτοντας στο «χαρτοφυλάκιο» της, μεταξύ άλλων μεγάλων brands, τη NIVEA, το Νο.1 προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας παγκοσμίως, καθώς επίσης και τις κορυφαίες στην κατηγορία τους μάρκες LIPOSAN, HANSAPLAST, DUO και ΛΕΟΝΤΟΣ. H Beiersdorf Hellas, που είναι μία μόνο από τις 150 και πλέον θυγατρικές, της εταιρίας καλλυντικών Beiersdorf AG, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του κλάδου καλλυντικών στην ελληνική αγορά και φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων, ο κ. Θεόδωρος Πουλόπουλος, Country Manager της Beiersdorf Hellas, δήλωσε: «Ο εορτασμός των 50 χρόνων αποτελεί πραγματικά μία επέτειο – ορόσημο για την Beiersdorf Hellas. Οι αξίες, οι καινοτομίες και η υπεροχή των μαρκών μας είναι τα στοιχεία εκείνα που καθιέρωσαν την εταιρεία μας και της εξασφάλισαν την επιτυχημένη αυτή διαδρομή που μας φέρνει στο σήμερα. Τα 50 χρόνια της εταιρίας Beiersdorf Hellas προμηνύουν μία συνέχεια εξίσου ευοίωνη. Με σταθερή προσήλωση στην καινοτομία, στις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, που ανοίγουν νέες κατηγορίες στην αγορά, και την προϊόντική μας υπεροχή, χτίζουμε σήμερα το μέλλον για μία εξίσου επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας τα επόμενα χρόνια».

50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα

Η διαδρομή της Beiersdorf Hellas στο χρόνο και την εγχώρια αγορά σηματοδοτήθηκε από μεγάλες επιτυχίες και αξιόλογα επιτεύγματα, με μεγαλύτερο όλων, τη βαθιά και αληθινή σχέση που έχτισε και διατηρεί με τον Έλληνα καταναλωτή. Για περισσότερο από μισό αιώνα, η Beiersdorf Hellas βρίσκεται σταθερά δίπλα στους καταναλωτές της και εξελίσσεται διαρκώς, με οδηγό την καινοτομία και πυξίδα τις Βασικές της Αξίες: Φροντίδα, Εμπιστοσύνη, Απλότητα και Τόλμη. Με επίκεντρο τις αξίες αυτές, στοχεύει στο να είναι σταθερά πρώτη δύναμη στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, επιδιώκοντας ταυτόχρονα τη δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης. 

50 χρόνια Καινοτομίας και Ανάπτυξης

Η εταιρεία επενδύει στην πρωτοπορία τόσο σε επίπεδο καινοτομιών στην αγορά όσο και σε επίπεδο εσωτερικό και κοινωνικό. Η παραπάνω φιλοσοφία διαπνέει το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρίας, το οποίο με συνέπεια υλοποιεί τα τελευταία 50 χρόνια, διασφαλίζοντας την ομαλή ανάπτυξή της. Νέα προϊόντα και καινοτομίες, που απαντούν στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, εισάγονται στην αγορά από την Beiersdorf Hellas, η οποία έχει επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια να τοποθετήσει τα brands της σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι. Παράλληλα, η εταιρία προωθεί με συνέπεια την βιώσιμη ανάπτυξή της, η οποία αποτελεί μία από τις βασικές αρχές του μακροπρόθεσμου επιχειρηματικού σχεδιασμού της, υιοθετώντας πρωτοποριακές πρώτες ύλες και τεχνολογίες και διατηρώντας πάντα την καλύτερη δυνατή σχέση τόσο με τους καταναλωτές, αλλά και το περιβάλλον.

50 χρόνια Φροντίδας & Προσφοράς 

Στρατηγική επιλογή της Beiersdorf Hellas είναι η έννοια της «φροντίδας» να συνδέεται άρρηκτα με κάθε της δραστηριότητα, εντός και εκτός εταιρείας. Εντός της εταιρείας, η «φροντίδα» μεταφράζεται σε πράξεις και πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Το μοντέλο εργασίας που έχει υιοθετήσει η Beiersdorf Hellas εστιάζει στην προώθηση της δημιουργικότητας και της πρωτοβουλίας των υπαλλήλων της, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει και την διατήρηση μίας υγιούς ισορροπίας ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Αυτό το μοντέλο εργασίας είναι που συνέβαλλε στην ανάδειξη της Beiersdorf Hellas, τα τρία τελευταία έτη, ως έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα σύμφωνα με την έρευνα Best Workplaces από το Great Place to Work® Hellas.

Αντιστοίχως, η έννοια της Φροντίδας επεκτείνεται προς την κοινωνία μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Beiersdorf Hellas, εστιάζοντας ταυτόχρονα και στον άνθρωπο, αλλά και στο περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην πρωτοβουλία “NIVEA Cares for Family ”, στο πλαίσιο της οποίας η Beiersdorf Hellas, μέσω της στρατηγικής της συνεργασίας με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», βοηθά άπορες οικογένειες να έχουν πρόσβαση σε βασικά είδη ανάγκης. Παράλληλα, μέσω του καινοτόμου διαγωνισμού Επιχειρησιακού Προσομοιωτή Young Business Talents προσφέρει στήριξη σε θέματα εκπαίδευσης κι επαγγελματικού προσανατολισμού σε νέους, προετοιμάζοντάς τους για ένα καλύτερο ξεκίνημα στην ενήλικη ζωή τους. 

50 χρόνια πορείας & προοπτικής 

Η επέτειος των 50 χρόνων της Beiersdorf Hellas στην ελληνική αγορά σηματοδοτεί τόσο ένα σημείο-ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας, αλλά και το εφαλτήριο για τη συνέχεια μίας πορείας που προμηνύεται εξίσου δυναμική. Με όχημα τις μέχρι τώρα επιτυχίες της αλλά και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων της, η στρατηγική της Beiersdorf Hellas χαράσσεται με έμφαση στην περαιτέρω ανάπτυξη, την καινοτομία και την επένδυση σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. 
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»