Skip to main content

MARKET

Μοναδικά Χριστούγεννα με AVA

Αποτελεσματικότητα, Οικονομία και Απαλή υφή για τα χέρια σου!



To ρεβεγιόν των Χριστουγέννων είναι σίγουρα μια από τις πιο λαμπερές βραδιές του χρόνου. Έχεις οργανώσει το τέλειο δείπνο και ανυπομονείς για τη στιγμή που οι καλεσμένοι σου θα δοκιμάσουν την νόστιμη γαλοπούλα που ετοίμασες. Δεν θα μείνεις όμως μόνο εκεί! Πριν από τη γαλοπούλα, υπάρχει πρώτο και δεύτερο πιάτο ενώ θα ακολουθήσει και επιδόρπιο. 
Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από τη μοναδική ευχαρίστηση που μόνο το καλό φαγητό προσφέρει, ένα τόσο πολύπλοκο δείπνο μεταφράζεται σε πλήθος από πιάτα και σκεύη που θα μαζευτούν στο νεροχύτη. 

Pixel
Pixel

Το AVA είναι εδώ για εσένα. Οι τρεις μάγοι με τα δώρα θα σου φέρουν: Αποτελεσματικότητα, Οικονομία και Απαλή υφή για τα χέρια σου!

Nα χαίρεσαι κάθε στιγμή στο σπίτι, να γεμίζεις το σαλόνι σου με κόσμο, να μαγειρεύεις για τους φίλους σου, να αναζητάς αφορμές για να βρεθείτε όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι χωρίς τις σκέψεις για τα άπλυτα πιάτα.

Η σύνθεση του το κάνει πιο αποτελεσματικό, ακόμα και με κρύο νερό, ενώ ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα. Έτσι, το σερβίτσιο σου θα  διατηρήσει τη λάμψη του και εσύ θα χαίρεσαι να το χρησιμοποιείς. Δύο σειρές, με πολλαπλές επιλογές: AVA Perle (με χαμομήλι, χαμομήλι & λεμόνι και με χαμομήλι & σύμπλεγμα βιταμινών) διαθέτει ισορροπημένη φόρμουλα που καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ έχει απαλή υφή για τα χέρια ή εναλλακτικά AVA Action (με λευκό ξύδι, με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο και με λευκό ξύδι & lime) που με βάση το ξύδι προσφέρει καθαριότητα χωρίς μυρωδιές! Η μοναδική συσκευασία με δοσομετρική αντλία προσφέρει τη κατάλληλη ποσότητα για οικονομία αλλά και ευκολία στη χρήση!

Φέτος τις γιορτές, άφησε τον δημιουργικό σου εαυτό να λάμψει και πειραματίσου με νέες συνταγές. Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζει το AVA!

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή