Skip to main content

MARKET

It’s time for Color, it’s time for Crayons, It’s time for Party!

Η νέα σειρά Liposan Crayons έρχεται να «φωτίσει» τις ημέρες σου με χρώμα και σε καλεί να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό για να παρευρεθείς στο πιο «χρωματιστό» exclusive concert ever, powered by Liposan!



Liposan_kath.jpgΤο αγαπημένο Liposan «βάζει» τα…χρωματιστά του με τα νέα Liposan Crayons και το γιορτάζει με ένα μοναδικό exclusive concert στο BOX με τις MELISSES!

Pixel

To Σάββατο 30/3 το αγαπημένο μας Liposan θα «ντύσει» με χρώμα το BOX και καλεί όλες όσες θέλουν να γιορτάσουν μαζί του τη νέα σειρά Crayons με τα 5 μοναδικά χρώματα, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, για μια ευκαιρία να κερδίσουν μία από τις 150 διπλές προσκλήσεις και να ζήσουν μια μοναδική exclusive εμπειρία! 

Πώς μπορείς να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα δουν από κοντά τις MELISSES; Δήλωσε συμμετοχή στο link που ακολουθεί Liposan Exclusive Concert, ακολούθησε τα «βήματα» και μπες στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μία από τις 150 διπλές προσκλήσεις και να ζήσεις την πιο exclusive εμπειρία που σου προσφέρει το Liposan και η νέα σειρά  Liposan Crayons! 

Pixel

Τα νέα Liposan Crayons είναι το νέο σου beauty gadget και έρχονται και αλλάξουν τα δεδομένα συνδυάζοντας μοναδικά την φροντίδα των χειλιών σου, όπως μόνο το Liposan ξέρει, με έντονα και νεανικά χρώματα, για μία πρωτόγνωρη εμπειρία φροντίδας και εμφάνισης!

Βάλε χρώμα και φροντίδα στο χαμόγελο σου με μια κίνηση, επιλέγοντας το δικό σου Liposan Crayon κι έλα στο πιο fun party powered by Liposan!
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου