Skip to main content

MARKET

Τα Optical Papadiamantopoulos παρουσιάζουν τη νέα συλλογή γυαλιών ZEUS + ΔΙΟΝΕ

Μία διαχρονική συλλογή που βλέπει τον κόσμο μέσα από άλλο πρίσμα



OPTICAL_PAPADIAMANTOPOULOS_1.JPGΜε μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση της νέας ολοκληρωμένης συλλογής γυαλιών ηλίου και οράσεως ‘Archetypon’ του brand Zeus+Δiοne στην κορυφαία ελληνική αλυσίδα Optical Papadiamantopoulos, μια εταιρεία συνώνυμο της καινοτομίας στο χώρο των οπτικών. 

Το γνωστό ελληνικό brand Zeus+Δiοne, που οι δημιουργίες του εμπνέονται από την πλούσια παράδοση και μεταφράζονται με ένα σύγχρονο τρόπο σε είδη μόδας, τολμά και μπαίνει στον κόσμο των γυαλιών ηλίου και οράσεως. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 από τις 17:00 έως τις 20:00 στο κατάστημα Optical Papadiamantopoulos στο Χαλάνδρι (Κηφισίας 214). Πλήθος κόσμου, φίλοι και ξεχωριστοί καλεσμένοι, bloggers και media influencers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τα μοναδικά γυαλιά της διαχρονικής ‘Archetypon’ SS19 Eyewear Collection. To cocktail party που ακολούθησε και οι ιδιαίτερες μουσικές επιλογές συνεπήραν τον κόσμο, που έκανε συνεχώς αναρτήσεις και tags. 

OPTICAL_PAPADIAMANTOPOULOS_2.JPGΗ συλλογή ‘Archetypon’ αποτελεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας το κλασικό με το σύγχρονο και χαρακτηρίζεται από μίνιμαλ, γεωμετρικές γραμμές με ακρίβεια στο σχεδιασμό. Χαρακτηριστικό έμβλημα το «Δ» στους βραχίονες που χαρακτηρίζει την ιδιαίτερη αισθητική της Zeus + Δione, όπως και οι τολμηρές, μοντέρνες αποχρώσεις που συνθέτουν την πολυτέλεια και τη διαχρονική απλότητα της συλλογής.

Πιστά στην παράδοση της χειροποίητης διαδικασίας, τα δύο brands φέρνουν στο φως μοντέλα που παράγονται στο μοναδικό ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής γυαλιών από έμπειρους τεχνίτες και άριστες ιταλικές πρώτες ύλες, χρησιμοποιώντας παράλληλα φακούς Carl Zeiss, που θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσμο. Οι φακοί Carl Zeiss θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς προσφέροντας UV προστασία μέχρι 400nm χάρη στην τεχνολογία ZEISS UV Protect.

Η διάθεση της συλλογής στα οπτικά καταστήματα γίνεται μέσω της εταιρείας ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.