Skip to main content

MARKET

Vapona: Η Νo.1 μάρκα στα σκοροκτόνα είναι εδώ για να προστατεύσει τα αγαπημένα σας ρούχα και χαλιά!

Υποδεχτείτε την άνοιξη και ετοιμαστείτε για το πακετάρισμα των χειμωνιάτικων ρούχων, με τη σειρά προϊόντων Vapona!



VAPONA_1.jpgΗ άνοιξη έχει αρχίσει – επιτέλους -  να κάνει σιγά σιγά αισθητή την παρουσία της! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πακετάρουμε με χαρά τα χειμωνιάτικα και τα αντικαθιστούμε με την πιο ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Και αυτή τη σεζόν λοιπόν, εμπιστευτείτε τη Vapona, τον ειδικό στην φροντίδα των ρούχων και χαλιών από τους μικρούς άτακτους σκόρους!

Τα αγαπημένα σας ρούχα, ίσως είναι και τα… «αγαπημένα» των σκόρων! Vapona και μείνετε ήσυχοι! Ανακαλύψτε κι εσείς την ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει τις Vapona κρεμάστρες χωρίς άρωμα, (αλλά και με άρωμα λεβάντας σε περίπτωση που αγαπάτε τα αρώματα) για να προστατεύσετε αποτελεσματικά τα μάλλινα, τα δερμάτινα και τα χαλιά σας. Τα Vapona Φυλλαράκια είναι τα πιο κατάλληλα για την προστασία των χαλιών σας, καθώς επίσης για άρωμα που διαρκεί όλη τη σεζόν και αίσθηση φρεσκάδας, χρησιμοποιήσετε τόσο το Vapona Gel Λεβάντας αλλά και τις Vapona Ταμπλέτες με άρωμα λεβάντας. Τέλος, τα Vapona Stickers (Αυτοκόλλητα) με εύκολη τοποθέτηση κι αφαίρεση σε ντουλάπια και συρτάρια και διάρκεια δράσης 6 μηνών, κάνουν την προστασία από το σκόρο παιχνιδάκι.

Και μην ξεχνάτε! Εσείς και ο σκόρος μπορεί να έχετε το ίδιο… «γούστο» στα ρούχα, αλλά μην τον αφήσετε να σας πάρει τον  «αέρα»! Επισκεφτείτε κι εσείς τη σελίδα της Vapona  https://www.minenoxleiste.gr/ και μη χάσετε τον πιο διαδραστικό e διαγωνισμό για να κερδίσετε πλούσια δώρα από τη Vapona! Ο διαγωνισμός είναι on-air από 22/4 με έντονη υποστήριξη online! 

Άνοιξη χωρίς έγνοιες, μόνο με προϊόντα Vapona!
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

SELF-LOVE

7 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή

Συνέχισε να διαβάζεις αν νιώθεις να απολαμβάνεις πολύ λίγα και αναρωτιέσαι γιατί η ζωή δεν είναι πιο διασκεδαστική;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο