Skip to main content

MARKET

Simoun Cosmetics… και καλωσορίζουμε το βελούδινο δέρμα!

Τώρα που ο καιρός έγινε καλός, η διάθεσή μας αρχίζει να ανεβαίνει & οι διακοπές πλησιάζουν, είναι κρίμα να προβληματιζόμαστε για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και πως θα βγούμε στην παραλία χωρίς τρίχες…    



Κορίτσια, μη στεναχωριέστε: υπάρχει λύση! Λέγεται αποτρίχωση Simoun.

Τα αποτριχωτικά προϊόντα της Simoun Cosmetics αποτελούν εδώ και χρόνια, εγγύηση στην αποτρίχωση σε κάθε σημείο του σώματός μας!

Με φυσικό, απολύτως ασφαλή και σχεδόν ανώδυνο τρόπο μας προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μας δίνουν μια extra έμφαση στην καθημερινή μας περιποίηση!

Για μια απαλή, λεία επιδερμίδα, απηλλαγμένη από τρίχες, επιλέγουμε το αποτριχωτικό κερί της Simoun, που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και είναι ιδανικό για το πρόσωπο, τα πόδια, τις μασχάλες, τα χέρια αλλά και το μπικίνι! 

Υπάρχουν τρία είδη ρολέτας σε κερί: Το τιτάνιο για ευαίσθητα μαυρισμένα δέρματα, το μέλι για ισχυρή ενυδάτωση και δέρμα λαμπερό και το αζουλένιο το οποίο καταπραΰνει τους ερεθισμούς!

Μην ξεχνάμε: η συχνή χρήση του αποτριχωτικού κεριού μειώνει αισθητά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και μας χαρίζει μια λαμπερή όψη!

Σύμμαχός μας στην αποτρίχωση θα αποτελέσουν επίσης οι έτοιμες αποτριχωτικές ταινίες σώματος με φυσικό κερί μέλισσας που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος! Οι ταινίες αποτρίχωσης αγκαλιάζουν και αφαιρούν τις τρίχες από την ρίζα προσφέροντας σας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

Η αποτρίχωση γίνεται πλέον παιχνίδι με τον πιο φυσικό και αγνό τρόπο!

Κι αυτό το καλοκαίρι καλωσορίζουμε το βελούδινο δέρμα, λέμε ναι στην αποτρίχωση Simoun


Tα προϊόντα Simoun παράγονται, συσκευάζονται και διανέμονται από την ελληνική εταιρεία Simoun Cosmetics Laboratory, σε καταστήματα καλλυντικών και σε supermarkets. Στόχος πάντα παραμένει ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας προϊόντων σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.     

www.simoun.gr
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές